ספר המתכונים של איזי קוק
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
קופסא קטנה עגבניות מרוסקות
-
-
-
2 כפות פלפל צ'ומה, (מהמבחר של דר' שקשוקה)
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לקציצות:.
-
2
לערבב את מרכיבי הקציצות ולעבד היטב.
-
3
להכין קציצות ולטבול מסביב בתוך הסולת ולטגן משני הצדדים בשמן עמוק.
-
4
לרוטב:.
-
5
להפעיל את הסיר במצב פרו 160 מעלות לחצי שעה, להוסיף מעט שמן, לטגן את הבצל עד להזהבה.
-
6
ולהכניס לפי הסדר של המתכון את שאר הרכיבים, ברגע שרותח להכניס לרוטב את הקציצות בעדינות,.
-
7
לסגור את הסיר ולהמתין עד שהזמן הראשון יסתיים, להפעיל שוב תוכנית פרו על 120 מעלות לשעה ולסגור את הסיר עד גמר הזמן.
-
8
יצא מעלף.
-
9
בתאבון.
-
10
למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית..
-
11
כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול (״CANCEL״)..
-
12
לפרטים ושאלות 6182*.
1
לקציצות:.
2
לערבב את מרכיבי הקציצות ולעבד היטב.
3
להכין קציצות ולטבול מסביב בתוך הסולת ולטגן משני הצדדים בשמן עמוק.
4
לרוטב:.
5
להפעיל את הסיר במצב פרו 160 מעלות לחצי שעה, להוסיף מעט שמן, לטגן את הבצל עד להזהבה.
6
ולהכניס לפי הסדר של המתכון את שאר הרכיבים, ברגע שרותח להכניס לרוטב את הקציצות בעדינות,.
7
לסגור את הסיר ולהמתין עד שהזמן הראשון יסתיים, להפעיל שוב תוכנית פרו על 120 מעלות לשעה ולסגור את הסיר עד גמר הזמן.
8
יצא מעלף.
9
בתאבון.
10
למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית..
11
כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול (״CANCEL״)..
12
לפרטים ושאלות 6182*.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים