אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר המתכונים של איזי קוק

888
צפיות

קציצות בסיגנון אבו חצירה עם איזי קוק

המתכון של
קציצות בסיגנון אבו חצירה עם איזי קוק

המתכון של אפי קרייף בהשראת יונית צוקרמן

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 בצל קצוץ
  • חצי כפית פלפל שחור גרוס
  • קופסא קטנה עגבניות מרוסקות
  • 3 כפות רסק עגבניות
  • כף פפריקה
  • 2 כפות פלפל צ'ומה, (מהמבחר של דר' שקשוקה)
  • 2 גבעולים ועלים של סלרי
  • כף שום כתוש
  • 4 כפות סילן
  • כף שטוחה מלח
  • 1 ליטר מים רותחים
אופן ההכנה
  • 1

    לקציצות:.


  • 2

    לערבב את מרכיבי הקציצות ולעבד היטב.


  • 3

    להכין קציצות ולטבול מסביב בתוך הסולת ולטגן משני הצדדים בשמן עמוק.


  • 4

    לרוטב:.


  • 5

    להפעיל את הסיר במצב פרו 160 מעלות לחצי שעה, להוסיף מעט שמן, לטגן את הבצל עד להזהבה.


  • 6

    ולהכניס לפי הסדר של המתכון את שאר הרכיבים, ברגע שרותח להכניס לרוטב את הקציצות בעדינות,.


  • 7

    לסגור את הסיר ולהמתין עד שהזמן הראשון יסתיים, להפעיל שוב תוכנית פרו על 120 מעלות לשעה ולסגור את הסיר עד גמר הזמן.


  • 8

    יצא מעלף.


  • 9

    בתאבון.


  • 10

    למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית..


  • 11

    כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול (״CANCEL״)..


  • 12

    לפרטים ושאלות 6182*.


1

לקציצות:.


2

לערבב את מרכיבי הקציצות ולעבד היטב.


3

להכין קציצות ולטבול מסביב בתוך הסולת ולטגן משני הצדדים בשמן עמוק.


4

לרוטב:.


5

להפעיל את הסיר במצב פרו 160 מעלות לחצי שעה, להוסיף מעט שמן, לטגן את הבצל עד להזהבה.


6

ולהכניס לפי הסדר של המתכון את שאר הרכיבים, ברגע שרותח להכניס לרוטב את הקציצות בעדינות,.


7

לסגור את הסיר ולהמתין עד שהזמן הראשון יסתיים, להפעיל שוב תוכנית פרו על 120 מעלות לשעה ולסגור את הסיר עד גמר הזמן.


8

יצא מעלף.


9

בתאבון.


10

למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית..


11

כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול (״CANCEL״)..


12

לפרטים ושאלות 6182*.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים