לןגן

קציצות בסיגנון אבו חצירה עם איזי קוק

מאת: איזי קוק , פורסם: 29/01/2017 | 00:23
קציצות בסיגנון אבו חצירה עם איזי קוק

תקציר המתכון: המתכון של אפי קרייף בהשראת יונית צוקרמן

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקציצות:

  2. לערבב את מרכיבי הקציצות ולעבד היטב

  3. להכין קציצות ולטבול מסביב בתוך הסולת ולטגן משני הצדדים בשמן עמוק

  4. לרוטב:

  5. להפעיל את הסיר במצב פרו 160 מעלות לחצי שעה, להוסיף מעט שמן, לטגן את הבצל עד להזהבה

  6. ולהכניס לפי הסדר של המתכון את שאר הרכיבים, ברגע שרותח להכניס לרוטב את הקציצות בעדינות,

  7. לסגור את הסיר ולהמתין עד שהזמן הראשון יסתיים, להפעיל שוב תוכנית פרו על 120 מעלות לשעה ולסגור את הסיר עד גמר הזמן

  8. יצא מעלף

  9. בתאבון

  10. למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.

  11. כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול (״CANCEL״).

  12. לפרטים ושאלות 6182*