אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר המתכונים של איזי קוק

1,754
צפיות

פלוב בוכרי עם איזי קוק

המתכון של
פלוב בוכרי עם איזי קוק

המתכון של אפי קרייף

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 800 גרם צלעות כבש עם שומן
  • 8 גזר בינוני מקולף וחתוך לרצועות דקות. (ג'וליינים)
  • כוס וחצי אורז פרסי
  • 4 בצלים בינוניים לרצועות
  • 1 ראש שום מפורק וקצוץ,
  • כפית פלפל שחור גרוס
  • כף כמון
  • כף כוסברה טחונה
  • קורט צ'ילי טחון או גרוס
  • 4 כפות שמן זית + 2 כפות שמן קנולה
אופן ההכנה
  • 1

    לבישול ישנם 2 תוכניות.


  • 2

    תוכנית ראשונה 1: לבחור תוכנית ידנית (PRO) לכוון ל 160 מעלות לטגן את הצלעות ולהפוך מידי פעם.


  • 3

    לאחר 5 דקות להכניס תבלינים, שום, גזר ובצל, ואז לסגור מכסה ולתת להתאדות בתוך עצמו.


  • 4

    כל 10 דקות לפתוח מכסה לערבב ולסגור שוב עד שהירקות הצטמצמו לחצי גובה.


  • 5

    להכניס את האורז ולמלא מהקומקום מים רותחים עג לשתי ס"מ מעל התבשיל,.


  • 6

    לכוון את הטמפרטורה בפרו ל130 מעלות ל50 דקות, בתום הבישול הסיר כמו מיקרוגל ואוטומט נכנס למצב של שמירת חום, לתת לנוח במצב הזה עוד 10 דקות ומוכן, פלוב מהאגדות..


  • 7

    בתאבון!.


  • 8

    למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית..


  • 9

    כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול (״CANCEL״)..


  • 10

    לפרטים ושאלות 6182*.


1

לבישול ישנם 2 תוכניות.


2

תוכנית ראשונה 1: לבחור תוכנית ידנית (PRO) לכוון ל 160 מעלות לטגן את הצלעות ולהפוך מידי פעם.


3

לאחר 5 דקות להכניס תבלינים, שום, גזר ובצל, ואז לסגור מכסה ולתת להתאדות בתוך עצמו.


4

כל 10 דקות לפתוח מכסה לערבב ולסגור שוב עד שהירקות הצטמצמו לחצי גובה.


5

להכניס את האורז ולמלא מהקומקום מים רותחים עג לשתי ס"מ מעל התבשיל,.


6

לכוון את הטמפרטורה בפרו ל130 מעלות ל50 דקות, בתום הבישול הסיר כמו מיקרוגל ואוטומט נכנס למצב של שמירת חום, לתת לנוח במצב הזה עוד 10 דקות ומוכן, פלוב מהאגדות..


7

בתאבון!.


8

למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית..


9

כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול (״CANCEL״)..


10

לפרטים ושאלות 6182*.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים