לןגן

פלוב בוכרי עם איזי קוק

מאת: איזי קוק , פורסם: 29/01/2017 | 00:18
פלוב בוכרי עם איזי קוק

תקציר המתכון: המתכון של אפי קרייף

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבישול ישנם 2 תוכניות

  2. תוכנית ראשונה 1: לבחור תוכנית ידנית (PRO) לכוון ל 160 מעלות לטגן את הצלעות ולהפוך מידי פעם

  3. לאחר 5 דקות להכניס תבלינים, שום, גזר ובצל, ואז לסגור מכסה ולתת להתאדות בתוך עצמו

  4. כל 10 דקות לפתוח מכסה לערבב ולסגור שוב עד שהירקות הצטמצמו לחצי גובה

  5. להכניס את האורז ולמלא מהקומקום מים רותחים עג לשתי ס"מ מעל התבשיל,

  6. לכוון את הטמפרטורה בפרו ל130 מעלות ל50 דקות, בתום הבישול הסיר כמו מיקרוגל ואוטומט נכנס למצב של שמירת חום, לתת לנוח במצב הזה עוד 10 דקות ומוכן, פלוב מהאגדות.

  7. בתאבון!

  8. למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.

  9. כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול (״CANCEL״).

  10. לפרטים ושאלות 6182*