הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהבקערת מיקסר שמים את כל חומרי הבצק (חוץ מהביצה והשומשום) עם וו לישה ומערבבים למשך 7 דקות עד שהבצק נדבק לוו לישה.
מניחים את הבצק בצד למשך שעה ורבע להתפחה.
מחלקים את הבצק ל-4.
כל חלק פותחים עם מערוך וחותכים ל-4 רצועות, ממלאים כל רצועה לאורכה עם הגבינות ומקפלים ומהדקים טוב את השוליים (כמו בתמונה).
עכשיו מכל רצועה נכין שבלול, ואחריו עוד שבלול שממשיך את קודמו, וכך הלאה עד שמסיימים את כל הבצק.
מורחים ביצה ושומשום ומכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות עד להזהבה.