אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 2 ביצים
  • כוס חלב חם (לא רותח)
  • 3 כפות שמן
  • רבע כפית גרדת תפוז (לא חובה)
  • כפית תמצית וניל
  • כף סוכר
  • חצי כוס קמח מצה
אופן ההכנה
  • 1

    בקערה רחבה שופכים את החלב ומוסיפים את הביצים (אחד אחד) ומערבבים היטב לתערובת אחידה.


  • 2

    מוסיפים שמן, תמצית וניל וסוכר וטורפים היטב.


  • 3

    מוסיפים את קמח המצה ומערבבים לתערובת אחידה ומניחים בצד למשך 5 דקות.


  • 4

    מתחילים לחמם מחבת משומנת מעט, מעבירים מעט מהבלילה בעזרת כפית, מורחים אותה על גבי המחבת עד שאין כבר רטיבות והופכים לעוד חצי דקה ומוציאים.


1

בקערה רחבה שופכים את החלב ומוסיפים את הביצים (אחד אחד) ומערבבים היטב לתערובת אחידה.


2

מוסיפים שמן, תמצית וניל וסוכר וטורפים היטב.


3

מוסיפים את קמח המצה ומערבבים לתערובת אחידה ומניחים בצד למשך 5 דקות.


4

מתחילים לחמם מחבת משומנת מעט, מעבירים מעט מהבלילה בעזרת כפית, מורחים אותה על גבי המחבת עד שאין כבר רטיבות והופכים לעוד חצי דקה ומוציאים.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים