מכינים את הבצק: שמים בקערת מיקסר עם וו לישה קמח ושמרים.
2
מוסיפים מים בהדרגה ולשים עד שמתקבל בצק חלק הנפרד מדפנות הקערה (לא בטוח שנצטרך להשתמש בכל כמות המים).
3
מוסיפים מלח ולשים עוד 2-3 דקות.
4
מניחים את הבצק בקערה ומכסים במגבת. מתפיחים כשעה במקום חמים עד שהבצק מכפיל את נפחו. יוצרים מהבצק 10 כדורים בקוטר 4-5 ס"מ ומניחים אותם על משטח עבודה מעט מקומח. מכסים את הכדורים במגבת ומניחים למנוחה של כרבע שעה.
5
בינתיים מכינית את המלית: שמים בקערה את כל החומרים, מערבבים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
6
מרדדים כל כדור לעיגול על משטח משומן בשמן זית בעובי 2 מ"מ, מוציאים חופן מהמלית וסוחטים את הנוזלים החוצה..
7
מפזרים את התערובת על עיגול הבצק בצורה אחידה. מקפלים ומניחים על נייר אפייה למנוחה של 10 דקות.
8
מכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות למשך כרבע שעה.
1
מכינים את הבצק: שמים בקערת מיקסר עם וו לישה קמח ושמרים.
2
מוסיפים מים בהדרגה ולשים עד שמתקבל בצק חלק הנפרד מדפנות הקערה (לא בטוח שנצטרך להשתמש בכל כמות המים).
3
מוסיפים מלח ולשים עוד 2-3 דקות.
4
מניחים את הבצק בקערה ומכסים במגבת. מתפיחים כשעה במקום חמים עד שהבצק מכפיל את נפחו. יוצרים מהבצק 10 כדורים בקוטר 4-5 ס"מ ומניחים אותם על משטח עבודה מעט מקומח. מכסים את הכדורים במגבת ומניחים למנוחה של כרבע שעה.
5
בינתיים מכינית את המלית: שמים בקערה את כל החומרים, מערבבים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
6
מרדדים כל כדור לעיגול על משטח משומן בשמן זית בעובי 2 מ"מ, מוציאים חופן מהמלית וסוחטים את הנוזלים החוצה..
7
מפזרים את התערובת על עיגול הבצק בצורה אחידה. מקפלים ומניחים על נייר אפייה למנוחה של 10 דקות.