מכינים את המלית: מערבבים את כל החומרים תוך כדי מעיכה של עלי התרד בעזרת הידיים ומניחים בצד.
2
מרכיבים את המאפים ואופים: מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבניות בניירות אפייה.
3
על משטח מקומח מחלקים את הבצק ל-12 כדורים בגודל של כדור פינג פונג. מרדדים כל כדור לעיגול בעובי של 3 מ"מ. שמים כף גדושה מהמלית במרכז כל עיגול בצק וסוגרים לצורת משולש (כמו אוזן המן) תוך צביטה של השוליים והידוק.
4
מניחים את משולשי הבצק בתבניות.
5
אופים 12-15 דקות או עד שהמשולשים מזהיבים. כשהמאפים יוצאים מהתנור, מברישים אותם במעט שמן זית.
1
מכינים את המלית: מערבבים את כל החומרים תוך כדי מעיכה של עלי התרד בעזרת הידיים ומניחים בצד.
2
מרכיבים את המאפים ואופים: מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבניות בניירות אפייה.
3
על משטח מקומח מחלקים את הבצק ל-12 כדורים בגודל של כדור פינג פונג. מרדדים כל כדור לעיגול בעובי של 3 מ"מ. שמים כף גדושה מהמלית במרכז כל עיגול בצק וסוגרים לצורת משולש (כמו אוזן המן) תוך צביטה של השוליים והידוק.
4
מניחים את משולשי הבצק בתבניות.
5
אופים 12-15 דקות או עד שהמשולשים מזהיבים. כשהמאפים יוצאים מהתנור, מברישים אותם במעט שמן זית.