ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
לבצק
-
קילו קמח מנופה (פחות כוס)
-
-
-
-
-
למלית
-
-
-
-
-
-
-
(ניתן להוסיף גבינה צהובה מגורדת)
אופן ההכנה
-
1
לערבב את כל המצרכים במיקסר עם וו לישה.
-
2
לחלק את הבצק לעיגולים בגודל בינוני.
-
3
לשים אותם בתוך קערה עם שמן.
-
4
ולתת לכדורים לנוח כמה שעות .
-
5
עדיפות אפילו לילה.
-
6
בקערה נפרדת יש לערבב את התרד, גבינות, חלבון וקורט מלח.
-
7
לפתוח בעזרת הידיים .
-
8
(ניתן לפתוח עם 2 ניירות אפייה כמו מופלטה).
-
9
לשים מהמלית ולגלגל לרול ולאחר מכן לשבלול. .
-
10
לשים בתבנית ולמרוח ביצה ומים.
-
11
להכניס לתנור שחומם בראש בחום 180 מעלות טורבו.
1
לערבב את כל המצרכים במיקסר עם וו לישה.
2
לחלק את הבצק לעיגולים בגודל בינוני.
3
לשים אותם בתוך קערה עם שמן.
4
ולתת לכדורים לנוח כמה שעות .
5
עדיפות אפילו לילה.
6
בקערה נפרדת יש לערבב את התרד, גבינות, חלבון וקורט מלח.
7
לפתוח בעזרת הידיים .
8
(ניתן לפתוח עם 2 ניירות אפייה כמו מופלטה).
9
לשים מהמלית ולגלגל לרול ולאחר מכן לשבלול. .
10
לשים בתבנית ולמרוח ביצה ומים.
11
להכניס לתנור שחומם בראש בחום 180 מעלות טורבו.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים