לןגן

בורקס תרד טורקי

מאת: ויקי / שושי בלו, פורסם: 16/01/2020 | 21:12
בורקס תרד טורקי

תקציר המתכון: מתכון שעובר מדור לדור

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לבצק

למלית

לציפוי

אופן הכנה

  1. לערבב את כל המצרכים במיקסר עם וו לישה

  2. לחלק את הבצק לעיגולים בגודל בינוני

  3. לשים אותם בתוך קערה עם שמן

  4. ולתת לכדורים לנוח כמה שעות

  5. עדיפות אפילו לילה

  6. בקערה נפרדת יש לערבב את התרד, גבינות, חלבון וקורט מלח

  7. לפתוח בעזרת הידיים

  8. (ניתן לפתוח עם 2 ניירות אפייה כמו מופלטה)

  9. לשים מהמלית ולגלגל לרול ולאחר מכן לשבלול.

  10. לשים בתבנית ולמרוח ביצה ומים

  11. להכניס לתנור שחומם בראש בחום 180 מעלות טורבו