אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

2,551
צפיות

בורקס תורכי

המתכון של
בורקס תורכי

טעים קצת שונה אבל שווה את ההשקעה

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • קילו קמח
  • 4 כפות חומץ
  • 4 כפות שמן
  • 3 כוסות מים
  • כפית מלח
  • לערבב הכל
  • למלית
  • חבילת תרד
  • גבינה בולגרית אפשר חמש אחוז
  • 300 גרם
  • גבינה לבנה אחת
  • גבינה מעודנת 250 גרם
  • שתי כפות קמח
  • חלבון אחד
  • לערבב הכל
אופן ההכנה
  • 1

    לחלק לכדורים את בבצק.


  • 2

    ולהניח בתוך שמן כל הלילה.


  • 3

    ליפתוח לעלה דק דק .


  • 4

    ולשים מהמלוי ולגלגל לצורת חילזון.


  • 5

    לימרוח חלמון ולפזר שומשום.


  • 6

    ולאפות עד הזהבה.


  • 7

    בהצלחה.


1

לחלק לכדורים את בבצק.


2

ולהניח בתוך שמן כל הלילה.


3

ליפתוח לעלה דק דק .


4

ולשים מהמלוי ולגלגל לצורת חילזון.


5

לימרוח חלמון ולפזר שומשום.


6

ולאפות עד הזהבה.


7

בהצלחה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים