אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

1,120
צפיות

לחמניות במילוי שוקולד

המתכון של
לחמניות במילוי שוקולד

בצק שמרים חלבי ללא ביצים למאפים רכים וטעימים...

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לבצק
  • 1 קילו קמח מנופה
  • 1 אבקת אפייה
  • 1 כפית מלח
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 5 כפות סוכר
  • 2 סוכר וניל
  • 400-500 מי"ל מים
  • 1 גביעה אשל (200 מי"ל)
  • 100 גרם חמאה מומסת
  • 100 מי"ל שמן
  • למילוי
  • אצבעות שוקולד לאפייה או ממרח שוקולד
  • לציפוי
  • ביצה+כפית שמן+כפית מים
  • שומשום/פרג
  • סוכר
אופן ההכנה
  • 1

    לחמניות במילוי שוקולד/.


  • 2

    נדיה אביזוב גדלוב.


  • 3

    בקערה לנפות את קמח ולערבב עם כפית מלח ושקית של אבקת אפייה..


  • 4

    לעשות גומה ולשים שמרים, סוכר, וסוכר וניל..


  • 5

    להוסיף את המים בהתחלה 400 מי"ל לערבב עם כף עד שהסוכר ימס..


  • 6

    מוסיפים את החמאה והאשל מערבבים עד לקבלת בלילה אחידה ומתחילים ללוש אם הבצק יבש להוסיף את יתר המים (100 מי"ל). הבצק מעט דביק וזה בסדר למשיך ללוש עם השמן בערך כ 10 דק' לישה..


  • 7

    *אני לשה ביד ומתפיחה בחורף מתחת לשמיכה כשעה..


  • 8

    לאחר שעה ללוש שוב ולתפיח עוד 40 דק"..


  • 9

    על משטח משומן לחלק ל 24 יח' לכדרר ולכסות עם ניילון..


  • 10

    לרדד לאליפסה למרוח שוקולד ולגלגל עד לחצי, ובחצי השני לחרוץ 5-6 פסים ולהמשיך לגלגל.


  • 11

    להניח על התפר על תבנית מרופד בנייר אפייה ולהתפיח 30 דק' מכוסה בניילון רופף..


  • 12

    להבריש בביצה טרופה עם שמן ומים לפזר שומשום/פרג וסוכר..


  • 13

    לאפות בתנור שחומם מראש 200-220 מעלות אפייה רגילה ללא טורבו עד להזהבה..


  • 14

    לצנן על רשת ללא התבנית מכוסה במגבת מטבח. .


1

לחמניות במילוי שוקולד/.


2

נדיה אביזוב גדלוב.


3

בקערה לנפות את קמח ולערבב עם כפית מלח ושקית של אבקת אפייה..


4

לעשות גומה ולשים שמרים, סוכר, וסוכר וניל..


5

להוסיף את המים בהתחלה 400 מי"ל לערבב עם כף עד שהסוכר ימס..


6

מוסיפים את החמאה והאשל מערבבים עד לקבלת בלילה אחידה ומתחילים ללוש אם הבצק יבש להוסיף את יתר המים (100 מי"ל). הבצק מעט דביק וזה בסדר למשיך ללוש עם השמן בערך כ 10 דק' לישה..


7

*אני לשה ביד ומתפיחה בחורף מתחת לשמיכה כשעה..


8

לאחר שעה ללוש שוב ולתפיח עוד 40 דק"..


9

על משטח משומן לחלק ל 24 יח' לכדרר ולכסות עם ניילון..


10

לרדד לאליפסה למרוח שוקולד ולגלגל עד לחצי, ובחצי השני לחרוץ 5-6 פסים ולהמשיך לגלגל.


11

להניח על התפר על תבנית מרופד בנייר אפייה ולהתפיח 30 דק' מכוסה בניילון רופף..


12

להבריש בביצה טרופה עם שמן ומים לפזר שומשום/פרג וסוכר..


13

לאפות בתנור שחומם מראש 200-220 מעלות אפייה רגילה ללא טורבו עד להזהבה..


14

לצנן על רשת ללא התבנית מכוסה במגבת מטבח. .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים