אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

1,432
צפיות

לחמניות או מקלות עם עשבי תיבול

המתכון של
לחמניות או מקלות עם עשבי תיבול

טעימות עם ריח משגע

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 6 כוסות קמח
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 1 כף מלח
  • 1/2 כוס שמן
  • 1 כפית כף שבבי בצל יבש
  • 1 כף מלח כף אורגנו
  • 1 כף כף פטרוזיליה יבשה
  • 2 כוסות מים פושרים
  • 3 כפות סוכר כפות סוכר
  • לקישוט
  • ביצה עם מעט סוכר דמררה או רגיל ומעט מלח
  • הכל בכוס חד פעמי שתיה קרה 200 מ"ל
  • אפשר עם כל כוס שרוצים
אופן ההכנה
  • 1

    לשים בקערה קמח סוכר שמרים לערבב להוסיף שמן מים מלח וללוש לקבלת בצק נעים אם קשה להוסיף עוד קצת מים.


  • 2

    אם ממהרים ורוצים להתפיח מהר .


  • 3

    לשים את הבצק בשקית ב ול הקערה ולהכניס לתנור כבוי לחצי שעה .


  • 4

    להוציא ללוש ושוב התפחה של 20 דקות דקות .


  • 5

    לחלק את הבצק לכמה שרוצים .


  • 6

    ללחמניות או מקלות .


  • 7

    לתת לנוח כמה דקות לעשות צורה שאוהבים .


  • 8

    להניח בתבנית על נייר אפיה .


  • 9

    להתפיח רבע שעה בערך .


  • 10

    לחמם תנור 200 מעלות ולאפות .


  • 11

    למרוח ביצה לפזר שומשום.


  • 12

    ולאפות עד לקבלת צבע חום.


  • 13

    בערך חצי שעה .


  • 14

    בהצלחה .


1

לשים בקערה קמח סוכר שמרים לערבב להוסיף שמן מים מלח וללוש לקבלת בצק נעים אם קשה להוסיף עוד קצת מים.


2

אם ממהרים ורוצים להתפיח מהר .


3

לשים את הבצק בשקית ב ול הקערה ולהכניס לתנור כבוי לחצי שעה .


4

להוציא ללוש ושוב התפחה של 20 דקות דקות .


5

לחלק את הבצק לכמה שרוצים .


6

ללחמניות או מקלות .


7

לתת לנוח כמה דקות לעשות צורה שאוהבים .


8

להניח בתבנית על נייר אפיה .


9

להתפיח רבע שעה בערך .


10

לחמם תנור 200 מעלות ולאפות .


11

למרוח ביצה לפזר שומשום.


12

ולאפות עד לקבלת צבע חום.


13

בערך חצי שעה .


14

בהצלחה .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים