לןגן

לחמניות או מקלות עם עשבי תיבול

מאת: שרה יוסף, פורסם: 04/09/2018 | 06:42
לחמניות או מקלות עם עשבי תיבול

תקציר המתכון: טעימות עם ריח משגע

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה קמח סוכר שמרים לערבב להוסיף שמן מים מלח וללוש לקבלת בצק נעים אם קשה להוסיף עוד קצת מים

  2. אם ממהרים ורוצים להתפיח מהר

  3. לשים את הבצק בשקית ב ול הקערה ולהכניס לתנור כבוי לחצי שעה

  4. להוציא ללוש ושוב התפחה של 20 דקות דקות

  5. לחלק את הבצק לכמה שרוצים

  6. ללחמניות או מקלות

  7. לתת לנוח כמה דקות לעשות צורה שאוהבים

  8. להניח בתבנית על נייר אפיה

  9. להתפיח רבע שעה בערך

  10. לחמם תנור 200 מעלות ולאפות

  11. למרוח ביצה לפזר שומשום

  12. ולאפות עד לקבלת צבע חום

  13. בערך חצי שעה

  14. בהצלחה