בקעה לנפות את הקמח לעשות גומה ולשים את שאר המרכיבים וללוש לבצק רך ונעים ולהתפיח למשך 40 דק׳..
2
על משטח מעט מקומח לחלק ל4 חלקים ולכדרר..
3
על נייר אפייה לרדד לעלה ולכסות בניילון מס׳ דקות, לחורר עם מזלג למרוח רוטב ולפזר תוספות ולאפות בתנור שמחומם מראש 220 כ-6 דק׳ להוציא ולפזר את הגבינה הצהובה ולאפות עוד כ-2 דק׳.
4
את הרוטב יש לבשל עד לצמצום נוזלים .
1
בקעה לנפות את הקמח לעשות גומה ולשים את שאר המרכיבים וללוש לבצק רך ונעים ולהתפיח למשך 40 דק׳..
2
על משטח מעט מקומח לחלק ל4 חלקים ולכדרר..
3
על נייר אפייה לרדד לעלה ולכסות בניילון מס׳ דקות, לחורר עם מזלג למרוח רוטב ולפזר תוספות ולאפות בתנור שמחומם מראש 220 כ-6 דק׳ להוציא ולפזר את הגבינה הצהובה ולאפות עוד כ-2 דק׳.