ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
הכל בכוס חד פעמי שתיה קרה 200 מ"ל
-
-
-
-
תפוח אדמה מבושל חתוך לקוביות
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לשים בקערה כוס מים פושרים עם שמרים וסוכר ולהמתין רבע שעה בערך.
-
2
להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק נעים לכסות להתפיח חצי שעה בערך ללוש ו שאני וב התפחה של עשרים דקות בערך .
-
3
לחלק את הבצק ל16 כדורים ולקמח ולהמתין כמה דקות .
-
4
לקחת כדור ולרדד מעט לא דק .
-
5
לקחת מכסה של מרק עוף או רינג בצורת אליפסה וללחוץ על הכדור לקהלת הצור ומסביב לחתוך את הבצק המיותר להניח על נייר אפיה ולהמתין כמה דקות להתפחה .
-
6
אפשר לעשות גם צורה של לחמניה ללא החותכן .
-
7
לחמם שמן עד גובה חצי סיר .
-
8
ולטגן על חום בינוני ש הלחמניה לא תהיה בצק בפנים.
-
9
הלחמניה יוצאת טעימה ואוורירית .
-
10
להוציא לשים במסננת נייר אפיה .
-
11
לפתוח את הלחמניה באמצע ולמלא עם המילוי .
-
12
יוצא טעים מאוד .
-
13
בהצלחה .
1
לשים בקערה כוס מים פושרים עם שמרים וסוכר ולהמתין רבע שעה בערך.
2
להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק נעים לכסות להתפיח חצי שעה בערך ללוש ו שאני וב התפחה של עשרים דקות בערך .
3
לחלק את הבצק ל16 כדורים ולקמח ולהמתין כמה דקות .
4
לקחת כדור ולרדד מעט לא דק .
5
לקחת מכסה של מרק עוף או רינג בצורת אליפסה וללחוץ על הכדור לקהלת הצור ומסביב לחתוך את הבצק המיותר להניח על נייר אפיה ולהמתין כמה דקות להתפחה .
6
אפשר לעשות גם צורה של לחמניה ללא החותכן .
7
לחמם שמן עד גובה חצי סיר .
8
ולטגן על חום בינוני ש הלחמניה לא תהיה בצק בפנים.
9
הלחמניה יוצאת טעימה ואוורירית .
10
להוציא לשים במסננת נייר אפיה .
11
לפתוח את הלחמניה באמצע ולמלא עם המילוי .
12
יוצא טעים מאוד .
13
בהצלחה .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים