אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

3,700
צפיות

מאפה גבינות בצורת חצ'פורי

המתכון של
מאפה גבינות  בצורת חצ'פורי

מושחתת בטירוףףף

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לבצק
  • קילו קמח מנופה
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 15 גר מלח
  • 30 גר סוכר
  • 500 מי"ל מים מהברז
  • ביצה
  • 100 מי"ל שמן זית
  • כף טימין
  • למילוי
  • 500 גר גבינה בולגרית מעודנת מגורדת
  • 200 גר מוצרלה מגורדת
  • 200 גר גבינה צהובה מגורדת
  • 10 פטריות שמפניון טריות חתוכות סלייס
  • אגוז מוסקט
אופן ההכנה
  • 1

    להכנת הבצק:.


  • 2

    לשים את כח חומרי הבצק וחצי מכמות השמן עם וו לישה כ-8 דקות מהירות בינונית,מורידים הילוך ומוסיפים את יתרת השמן לעוד דקה לישה.


  • 3

    מניחים להתפחה שעה בחוץ..


  • 4

    להכנת המילוי:.


  • 5

    במחבת מביאים בצל לשקיפות מוסיפים את הפטריות מקפיצים ביחד כ-2 דקות מעבירים לקערה ומוסיפיםאת יתר החומרים ומערבבים..


  • 6

    את הבצק מחלקים ל-8 כדורים ומרדדים לצורה אובלית שמים במרכז כמות גדושה מהמילוי ומעל הגבינה שמתי פרוסות חציל מטוגנות וסוגרים את שני הקצוות כמו חצפורי. מביאים להתפחה של חצי שעה.


  • 7

    להכניס לתנור שחומם מראש בחום מקסימלי 300 מעלות.


  • 8

    7 דקות.בתאבון.


  • 9

    מתכון של השף אוראל אליהו.


1

להכנת הבצק:.


2

לשים את כח חומרי הבצק וחצי מכמות השמן עם וו לישה כ-8 דקות מהירות בינונית,מורידים הילוך ומוסיפים את יתרת השמן לעוד דקה לישה.


3

מניחים להתפחה שעה בחוץ..


4

להכנת המילוי:.


5

במחבת מביאים בצל לשקיפות מוסיפים את הפטריות מקפיצים ביחד כ-2 דקות מעבירים לקערה ומוסיפיםאת יתר החומרים ומערבבים..


6

את הבצק מחלקים ל-8 כדורים ומרדדים לצורה אובלית שמים במרכז כמות גדושה מהמילוי ומעל הגבינה שמתי פרוסות חציל מטוגנות וסוגרים את שני הקצוות כמו חצפורי. מביאים להתפחה של חצי שעה.


7

להכניס לתנור שחומם מראש בחום מקסימלי 300 מעלות.


8

7 דקות.בתאבון.


9

מתכון של השף אוראל אליהו.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים