לשים את כח חומרי הבצק וחצי מכמות השמן עם וו לישה כ-8 דקות מהירות בינונית,מורידים הילוך ומוסיפים את יתרת השמן לעוד דקה לישה.
3
מניחים להתפחה שעה בחוץ..
4
להכנת המילוי:.
5
במחבת מביאים בצל לשקיפות מוסיפים את הפטריות מקפיצים ביחד כ-2 דקות מעבירים לקערה ומוסיפיםאת יתר החומרים ומערבבים..
6
את הבצק מחלקים ל-8 כדורים ומרדדים לצורה אובלית שמים במרכז כמות גדושה מהמילוי ומעל הגבינה שמתי פרוסות חציל מטוגנות וסוגרים את שני הקצוות כמו חצפורי. מביאים להתפחה של חצי שעה.
7
להכניס לתנור שחומם מראש בחום מקסימלי 300 מעלות.
8
7 דקות.בתאבון.
9
מתכון של השף אוראל אליהו.
1
להכנת הבצק:.
2
לשים את כח חומרי הבצק וחצי מכמות השמן עם וו לישה כ-8 דקות מהירות בינונית,מורידים הילוך ומוסיפים את יתרת השמן לעוד דקה לישה.
3
מניחים להתפחה שעה בחוץ..
4
להכנת המילוי:.
5
במחבת מביאים בצל לשקיפות מוסיפים את הפטריות מקפיצים ביחד כ-2 דקות מעבירים לקערה ומוסיפיםאת יתר החומרים ומערבבים..
6
את הבצק מחלקים ל-8 כדורים ומרדדים לצורה אובלית שמים במרכז כמות גדושה מהמילוי ומעל הגבינה שמתי פרוסות חציל מטוגנות וסוגרים את שני הקצוות כמו חצפורי. מביאים להתפחה של חצי שעה.