לןגן

פיצה

מאת: נדיה אביזוב גדלוב, פורסם: 12/08/2018 | 04:37
פיצה

תקציר המתכון: פיצה כמו בפיצרייה...

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

לרוטב

תוספות

אופן הכנה

  1. בקעה לנפות את הקמח לעשות גומה ולשים את שאר המרכיבים וללוש לבצק רך ונעים ולהתפיח למשך 40 דק׳.

  2. על משטח מעט מקומח לחלק ל4 חלקים ולכדרר.

  3. על נייר אפייה לרדד לעלה ולכסות בניילון מס׳ דקות, לחורר עם מזלג למרוח רוטב ולפזר תוספות ולאפות בתנור שמחומם מראש 220 כ-6 דק׳ להוציא ולפזר את הגבינה הצהובה ולאפות עוד כ-2 דק׳

  4. את הרוטב יש לבשל עד לצמצום נוזלים