אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

7,703
צפיות

לחמניות רכות וטעימות עם התפחה במקרר

המתכון של
לחמניות רכות וטעימות עם התפחה במקרר

כמו בסופר רכות

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 ק"ג קמח
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 3 כפות סוכר
  • 1 כף מלח
  • 1/2 כוס שמן
  • 1 ביצה אפשר בלי
  • 3 כוסות מים אם שמים ביצה אז להפחית מכמות המים
  • לקישוט
  • ביצה עם מעט מלח ומעט סוכר
  • שומשום
אופן ההכנה
  • 1

    לשים בקערה כוס מים מהברז עם סוכר ושמרין ולהמתין רבע שעה .


  • 2

    להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק רך ונעים.


  • 3

    אני לשה ללא מיקסר אפשר עם מיקסר למי שרגילה .


  • 4

    להכניס לשקית להכניס למקרר לשעה להוציא ללוש לעשות כמו רולדה מהבצק להמתין עשר דקות לחלק לכדורים אפשר כמה שרוצים אני חילקתי ל12 יחידות .


  • 5

    עשיתי צורה והנחתי בתבנית על נייר אפיה ולהכניס למקרר עד הבוקר.


  • 6

    הלחמניה תופחות יפה מאוד ממש מכפילות את הנפח .


  • 7

    לחמם תנור 200 מעלות .


  • 8

    למרוח ביצה עם שומשום ולאפות .


  • 9

    עד לקבלת צבע חום בערך 25 דקות.


  • 10

    בהצלחה.


1

לשים בקערה כוס מים מהברז עם סוכר ושמרין ולהמתין רבע שעה .


2

להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק רך ונעים.


3

אני לשה ללא מיקסר אפשר עם מיקסר למי שרגילה .


4

להכניס לשקית להכניס למקרר לשעה להוציא ללוש לעשות כמו רולדה מהבצק להמתין עשר דקות לחלק לכדורים אפשר כמה שרוצים אני חילקתי ל12 יחידות .


5

עשיתי צורה והנחתי בתבנית על נייר אפיה ולהכניס למקרר עד הבוקר.


6

הלחמניה תופחות יפה מאוד ממש מכפילות את הנפח .


7

לחמם תנור 200 מעלות .


8

למרוח ביצה עם שומשום ולאפות .


9

עד לקבלת צבע חום בערך 25 דקות.


10

בהצלחה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים