לןגן

לחמניות רכות וטעימות עם התפחה במקרר

מאת: שרה יוסף, פורסם: 27/05/2018 | 20:11
לחמניות רכות וטעימות עם התפחה במקרר

תקציר המתכון: כמו בסופר רכות

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה כוס מים מהברז עם סוכר ושמרין ולהמתין רבע שעה

  2. להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק רך ונעים

  3. אני לשה ללא מיקסר אפשר עם מיקסר למי שרגילה

  4. להכניס לשקית להכניס למקרר לשעה להוציא ללוש לעשות כמו רולדה מהבצק להמתין עשר דקות לחלק לכדורים אפשר כמה שרוצים אני חילקתי ל12 יחידות

  5. עשיתי צורה והנחתי בתבנית על נייר אפיה ולהכניס למקרר עד הבוקר

  6. הלחמניה תופחות יפה מאוד ממש מכפילות את הנפח

  7. לחמם תנור 200 מעלות

  8. למרוח ביצה עם שומשום ולאפות

  9. עד לקבלת צבע חום בערך 25 דקות

  10. בהצלחה