אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

2,871
צפיות

פוקאצ'ה של בונז'ור עם ירקות

המתכון של
פוקאצ'ה של בונז'ור  עם ירקות

הכנה מהירה, טעים בטירוף, מתאים לכל ארוחה

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 1 אריזת פוקאצ'ה של בונז'ור (יש בתוכה 2 יח')
  • שמן זית להברשה ולטיגון הירקות
  • מלח גס לפיזור
  • ירקות (מה שאוהבים)
  • בצל סגול/גמבה אדומה/גמבה צהובה/קוביות חצילים/קישואים/פטריות/פרחי כרובית/חצאי זיתים
אופן ההכנה
  • 1

    מחממים תנור ל- 210 מעלות בטורבו.


  • 2

    מוציאים את הפוקאצ'ות הקפואות מהתבנית (אין צורך להפשיר).


  • 3

    מניחים בתבנית על ניר אפיה במרווח..


  • 4

    מברישים את הפוקאצ'ות בשמן זית וזורים מעליהן מעט מלח גס..


  • 5

    חותכים את הירקות לגדלים הרצויים (רצועות ופרוסות) .


  • 6

    מטגנים במחבת עם מעט שמן זית עד ריכוך (5 דק' בערך).


  • 7

    מסדרים על הפוקאצ'ות את הירקות ואופים המרכז התנור כ- 20 דק' או עד השחמה..


  • 8

    חשוב להציץ מדי פעם שלא ישחימו יותר מדי ולצנן מעט אחרי האפייה..


1

מחממים תנור ל- 210 מעלות בטורבו.


2

מוציאים את הפוקאצ'ות הקפואות מהתבנית (אין צורך להפשיר).


3

מניחים בתבנית על ניר אפיה במרווח..


4

מברישים את הפוקאצ'ות בשמן זית וזורים מעליהן מעט מלח גס..


5

חותכים את הירקות לגדלים הרצויים (רצועות ופרוסות) .


6

מטגנים במחבת עם מעט שמן זית עד ריכוך (5 דק' בערך).


7

מסדרים על הפוקאצ'ות את הירקות ואופים המרכז התנור כ- 20 דק' או עד השחמה..


8

חשוב להציץ מדי פעם שלא ישחימו יותר מדי ולצנן מעט אחרי האפייה..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים