אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

908
צפיות

לחמניות מתוקות במילוי תפוח״ע

המתכון של
לחמניות מתוקות  במילוי תפוח״ע

אין כמו לאפות בבית

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 1 ק״ג קמח מנופה
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 3/4 כוס סוכר
  • 2 סוכר וניל
  • 1 כפית מלח
  • 1 ביצה L
  • 100 מי״ל שמן
  • 100 גרם חמאה מומסת
  • 600 מי״ל נוזלים (חלב 400 מי״ל)
  • (יוגורט 200 מי״ל)
  • למילוי
  • 7-8 תפוחי עץ סמיט
  • 1 סוכר וניל
  • 1/2 כוס סוכר
  • כפית קינמון
  • 25 גרם חמאה
אופן ההכנה
  • 1

    קערה עמוקה לשים 2 כפות שמרים, כף סוכר, 4 כפות קמח, 200 מי״ל חלב פושר לערבב ולהשאיר מכוסה על השייש למשך 20 דקות..


  • 2

    לטרוף את הביצה מלח, סוכר, שמן, וניל, יוגורט בטפ׳ החדר, חלב פושר..


  • 3

    את כל הבלילה להוסיף לתערובת של השמרים, ותוך כדי להוסיף את הקמח ללוש בצק רך ומעט דביק ולבסוף להוסיף את החמאה המומסת בזרם איטי ללוש בערך 10 דק׳..


  • 4

    להתפיח למשך שעה, על משטח מעט מקומח לחלק 24-26 כדורים לכסות בניילון, כל כדור לרדד לעלה לא דקה מידי לשים במרכז את המילוי לחרוץ עם סכין בצידי העלה ולהשחיל בינהם. .


  • 5

    להשים על מגש מרופד. לכסות ולהתפיח למשך 30 דק׳, להבריש בביצה טרופה ולפזר סוכר..


  • 6

    לאפות בתנור שמחומם מראש 190 מעלות עד להזהבה. .


  • 7

    את התפוחים לקלף ולחתוך לקוביות קטנות להוסיף את הסוכר ולאדות עד לריכוך מלאה ולהוסיף כפית קינמון ולקרר .


1

קערה עמוקה לשים 2 כפות שמרים, כף סוכר, 4 כפות קמח, 200 מי״ל חלב פושר לערבב ולהשאיר מכוסה על השייש למשך 20 דקות..


2

לטרוף את הביצה מלח, סוכר, שמן, וניל, יוגורט בטפ׳ החדר, חלב פושר..


3

את כל הבלילה להוסיף לתערובת של השמרים, ותוך כדי להוסיף את הקמח ללוש בצק רך ומעט דביק ולבסוף להוסיף את החמאה המומסת בזרם איטי ללוש בערך 10 דק׳..


4

להתפיח למשך שעה, על משטח מעט מקומח לחלק 24-26 כדורים לכסות בניילון, כל כדור לרדד לעלה לא דקה מידי לשים במרכז את המילוי לחרוץ עם סכין בצידי העלה ולהשחיל בינהם. .


5

להשים על מגש מרופד. לכסות ולהתפיח למשך 30 דק׳, להבריש בביצה טרופה ולפזר סוכר..


6

לאפות בתנור שמחומם מראש 190 מעלות עד להזהבה. .


7

את התפוחים לקלף ולחתוך לקוביות קטנות להוסיף את הסוכר ולאדות עד לריכוך מלאה ולהוסיף כפית קינמון ולקרר .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים