תקציר המתכון: הכנה מהירה, טעים בטירוף, מתאים לכל ארוחה
קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
מחממים תנור ל- 210 מעלות בטורבו
מוציאים את הפוקאצ'ות הקפואות מהתבנית (אין צורך להפשיר)
מניחים בתבנית על ניר אפיה במרווח.
מברישים את הפוקאצ'ות בשמן זית וזורים מעליהן מעט מלח גס.
חותכים את הירקות לגדלים הרצויים (רצועות ופרוסות)
מטגנים במחבת עם מעט שמן זית עד ריכוך (5 דק' בערך)
מסדרים על הפוקאצ'ות את הירקות ואופים המרכז התנור כ- 20 דק' או עד השחמה.
חשוב להציץ מדי פעם שלא ישחימו יותר מדי ולצנן מעט אחרי האפייה.