לןגן

פוקאצ'ה של בונז'ור עם ירקות

מאת: אורית לוי, פורסם: 25/04/2018 | 23:50
פוקאצ'ה של בונז'ור  עם ירקות

תקציר המתכון: הכנה מהירה, טעים בטירוף, מתאים לכל ארוחה

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

ירקות (מה שאוהבים)

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל- 210 מעלות בטורבו

  2. מוציאים את הפוקאצ'ות הקפואות מהתבנית (אין צורך להפשיר)

  3. מניחים בתבנית על ניר אפיה במרווח.

  4. מברישים את הפוקאצ'ות בשמן זית וזורים מעליהן מעט מלח גס.

  5. חותכים את הירקות לגדלים הרצויים (רצועות ופרוסות)

  6. מטגנים במחבת עם מעט שמן זית עד ריכוך (5 דק' בערך)

  7. מסדרים על הפוקאצ'ות את הירקות ואופים המרכז התנור כ- 20 דק' או עד השחמה.

  8. חשוב להציץ מדי פעם שלא ישחימו יותר מדי ולצנן מעט אחרי האפייה.