ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
להפשיר בצק פילאס תורכי של מעדנות( באופן אישי ממליצה על מעדנות ) לילה במקרר
-
אפרט בהכנה את המרכיבים / אילנית בניזרי
אופן ההכנה
-
1
לחמם במחבת מעט שמן זית ,לפרוס בצל גדול סגול לעיגולים לטגן עד שהופך לשקוף ,להוסיף פטריות ,להקפיץ לתבל בפלפל שחור גרוס,מלח ומעט אגוז מוסקט ,להוסיף 2 חבילות ערמונים משקית ואקום להקפיץ ולצנן..
-
2
להכנת הרויאל.
-
3
חצי שמנת מתוקה .
-
4
2 בצים טרופות.
-
5
100 גרם גבינה צהובה או פרמזן מגורדת.
-
6
לערבב הכל.
-
7
נרסס ספריי שמן על תבנית עגולה ,נרדד מעט מחצית מהבצק פילאס נניח על התבנית את הבצק כאשר השוליים מחוץ לתבנית.
-
8
שלב ראשון נניח את מלית הפטריות ערמונים ובצל על הבצק.
-
9
שלב שני נמזוג את הרואיל עם כף על המלית .
-
10
כעת נסגור את השוליים של הבצק ביד מסביב כלפי פנים .
-
11
נבריש ביצה ושומשום.
-
12
לאפות בחום 200 מעלות עד להזהבה.
1
לחמם במחבת מעט שמן זית ,לפרוס בצל גדול סגול לעיגולים לטגן עד שהופך לשקוף ,להוסיף פטריות ,להקפיץ לתבל בפלפל שחור גרוס,מלח ומעט אגוז מוסקט ,להוסיף 2 חבילות ערמונים משקית ואקום להקפיץ ולצנן..
2
להכנת הרויאל.
3
חצי שמנת מתוקה .
4
2 בצים טרופות.
5
100 גרם גבינה צהובה או פרמזן מגורדת.
6
לערבב הכל.
7
נרסס ספריי שמן על תבנית עגולה ,נרדד מעט מחצית מהבצק פילאס נניח על התבנית את הבצק כאשר השוליים מחוץ לתבנית.
8
שלב ראשון נניח את מלית הפטריות ערמונים ובצל על הבצק.
9
שלב שני נמזוג את הרואיל עם כף על המלית .
10
כעת נסגור את השוליים של הבצק ביד מסביב כלפי פנים .
11
נבריש ביצה ושומשום.
12
לאפות בחום 200 מעלות עד להזהבה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים