אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

9,140
צפיות

מאפה פילאס פטריות וערמונים

המתכון של
מאפה פילאס פטריות וערמונים

בצק פילאס טורכי מוצלח ביותר

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • להפשיר בצק פילאס תורכי של מעדנות( באופן אישי ממליצה על מעדנות ) לילה במקרר
  • אפרט בהכנה את המרכיבים / אילנית בניזרי
אופן ההכנה
  • 1

    לחמם במחבת מעט שמן זית ,לפרוס בצל גדול סגול לעיגולים לטגן עד שהופך לשקוף ,להוסיף פטריות ,להקפיץ לתבל בפלפל שחור גרוס,מלח ומעט אגוז מוסקט ,להוסיף 2 חבילות ערמונים משקית ואקום להקפיץ ולצנן..


  • 2

    להכנת הרויאל.


  • 3

    חצי שמנת מתוקה .


  • 4

    2 בצים טרופות.


  • 5

    100 גרם גבינה צהובה או פרמזן מגורדת.


  • 6

    לערבב הכל.


  • 7

    נרסס ספריי שמן על תבנית עגולה ,נרדד מעט מחצית מהבצק פילאס נניח על התבנית את הבצק כאשר השוליים מחוץ לתבנית.


  • 8

    שלב ראשון נניח את מלית הפטריות ערמונים ובצל על הבצק.


  • 9

    שלב שני נמזוג את הרואיל עם כף על המלית .


  • 10

    כעת נסגור את השוליים של הבצק ביד מסביב כלפי פנים .


  • 11

    נבריש ביצה ושומשום.


  • 12

    לאפות בחום 200 מעלות עד להזהבה.


1

לחמם במחבת מעט שמן זית ,לפרוס בצל גדול סגול לעיגולים לטגן עד שהופך לשקוף ,להוסיף פטריות ,להקפיץ לתבל בפלפל שחור גרוס,מלח ומעט אגוז מוסקט ,להוסיף 2 חבילות ערמונים משקית ואקום להקפיץ ולצנן..


2

להכנת הרויאל.


3

חצי שמנת מתוקה .


4

2 בצים טרופות.


5

100 גרם גבינה צהובה או פרמזן מגורדת.


6

לערבב הכל.


7

נרסס ספריי שמן על תבנית עגולה ,נרדד מעט מחצית מהבצק פילאס נניח על התבנית את הבצק כאשר השוליים מחוץ לתבנית.


8

שלב ראשון נניח את מלית הפטריות ערמונים ובצל על הבצק.


9

שלב שני נמזוג את הרואיל עם כף על המלית .


10

כעת נסגור את השוליים של הבצק ביד מסביב כלפי פנים .


11

נבריש ביצה ושומשום.


12

לאפות בחום 200 מעלות עד להזהבה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים