הארוחה החלבית שלנו - ספר מתכונים
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
1/2 שקית אינסטנג פודינג וניל
אופן ההכנה
-
1
לקחת קערה גדולה ולשים 750 גרם גבינה לבנה . שמנת חמוצה , וניל . קונפלור , קמח, חצי שקית אינסטנג פודינג וניל ולבחוש עד שהכל מתאחד..
-
2
להקציץ בנפרד את החלבונים עם כוס סוכר ואת החלמון להוסיף לתערובת של הגבינות..
-
3
לאחר ההקצפה של החלבונים לאחד הכל בקערה אחת בהדרגה ולבחוש..
-
4
להדליק תנור לחום של 200 מעלות עד שהתנור חם..
-
5
לשפוך את התערובת העוגה לתבנית ולהכניס לתנור.
-
6
להשאיר על חום של 200 כ-10 דקות ולאחר מכן להעביר לחום של 150 כ- שעה.
-
7
לאחר מכן לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה לעוד שעה בתוך התנור.
-
8
תהנו ובתאבון וחג שמח!.
1
לקחת קערה גדולה ולשים 750 גרם גבינה לבנה . שמנת חמוצה , וניל . קונפלור , קמח, חצי שקית אינסטנג פודינג וניל ולבחוש עד שהכל מתאחד..
2
להקציץ בנפרד את החלבונים עם כוס סוכר ואת החלמון להוסיף לתערובת של הגבינות..
3
לאחר ההקצפה של החלבונים לאחד הכל בקערה אחת בהדרגה ולבחוש..
4
להדליק תנור לחום של 200 מעלות עד שהתנור חם..
5
לשפוך את התערובת העוגה לתבנית ולהכניס לתנור.
6
להשאיר על חום של 200 כ-10 דקות ולאחר מכן להעביר לחום של 150 כ- שעה.
7
לאחר מכן לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה לעוד שעה בתוך התנור.
8
תהנו ובתאבון וחג שמח!.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים