להוסיף את האינסטנט פודינג שוקולד עם האבקת אפייה ואז לקפל בעדינות.
4
לחמם תנור ל180 מעלות.
5
לאפות את העוגה בין 15-20 דק (תלוי בתנור).
6
לחכות מעט שהעוגה תתקרר.
7
להכנת הקרם : יש להקציף שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג וניל עד לקבלת הקרם ואז לשפוך אותו לעוגה.
8
להכניס למקפיא לכחצי שעה ובמקביל להכנת הגנאש על בן מארי להמיס שוקולד מריר ושמנת מתוקה להכניס את הגנאש שנוצר לכ10 דק במקפיא ואז ליצוק על העוגה להכניס למקרר / מקפיא.
9
בהצלחההה :).
1
להקציף את החלבונים עם הסוכר.
2
להוסיף את החלמונים ולהקציף עוד כמה שניות.
3
להוסיף את האינסטנט פודינג שוקולד עם האבקת אפייה ואז לקפל בעדינות.
4
לחמם תנור ל180 מעלות.
5
לאפות את העוגה בין 15-20 דק (תלוי בתנור).
6
לחכות מעט שהעוגה תתקרר.
7
להכנת הקרם : יש להקציף שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג וניל עד לקבלת הקרם ואז לשפוך אותו לעוגה.
8
להכניס למקפיא לכחצי שעה ובמקביל להכנת הגנאש על בן מארי להמיס שוקולד מריר ושמנת מתוקה להכניס את הגנאש שנוצר לכ10 דק במקפיא ואז ליצוק על העוגה להכניס למקרר / מקפיא.