אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

הארוחה החלבית שלנו - ספר מתכונים

8,076
צפיות

קנלוני במלית גבינות

המתכון של
קנלוני במלית גבינות

מתכון טעים ואיכותי שקוצר כל הזמן מחמאות קל להכנה. ומיוחד לשבועות

  • קטגוריהפסטה
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • רכיבים למילוי גבינה
  • 250 גרם גבינה לבנה 5%
  • 150 גרם גבינה מלוחה מפוררת
  • 1 ביצה
  • 1 כף אבקת מרק פיטריות
  • 2\1 כפית פלפל שחור
  • 2 כפות שמיר, קצוץ דק
  • רכיבים לרוטב בשאמל
  • 3 כוסות חלב
  • 100 גרם חמאה
  • 3 כפות גדושות קמח
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • 2\1 כפית פלפל לבן או שחור
  • רכיבים לזרייה
  • 100 גרם גבינה צהובה מגורדת
אופן ההכנה
  • 1

    מערבבים בקערה את כל חומרי המילוי, וממלאים את צינורות הקנלוני (אני משתמשת בשקית זילוף) מניחים בתבנית זה ליד זה. מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות).


  • 2

    להכנת הרוטב: מחממים בסיר קטן את החלב, וממיסים בו את החמאה. מוסיפים לאט ותוך בחישה את הקמח והחלבונים, ומקפידים שלא ייווצרו גושים. מערבבים לקבלת רוטב סמיך..


  • 3

    יוצקים את הרוטב על הקנלוני, זורים מעל גבינה מגורדת, ואופים כ- 25 דקות, עד שהרוטב ישחים..


  • 4

    בהצלחה! ובתאבון :).


1

מערבבים בקערה את כל חומרי המילוי, וממלאים את צינורות הקנלוני (אני משתמשת בשקית זילוף) מניחים בתבנית זה ליד זה. מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות).


2

להכנת הרוטב: מחממים בסיר קטן את החלב, וממיסים בו את החמאה. מוסיפים לאט ותוך בחישה את הקמח והחלבונים, ומקפידים שלא ייווצרו גושים. מערבבים לקבלת רוטב סמיך..


3

יוצקים את הרוטב על הקנלוני, זורים מעל גבינה מגורדת, ואופים כ- 25 דקות, עד שהרוטב ישחים..


4

בהצלחה! ובתאבון :).


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים