מערבבים בקערה את כל חומרי המילוי, וממלאים את צינורות הקנלוני (אני משתמשת בשקית זילוף) מניחים בתבנית זה ליד זה.
מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות).
2
להכנת הרוטב: מחממים בסיר קטן את החלב, וממיסים בו את החמאה. מוסיפים לאט ותוך בחישה את הקמח והחלבונים, ומקפידים שלא ייווצרו גושים. מערבבים לקבלת רוטב סמיך..
3
יוצקים את הרוטב על הקנלוני, זורים מעל גבינה מגורדת, ואופים כ- 25 דקות, עד שהרוטב ישחים..
4
בהצלחה!
ובתאבון :).
1
מערבבים בקערה את כל חומרי המילוי, וממלאים את צינורות הקנלוני (אני משתמשת בשקית זילוף) מניחים בתבנית זה ליד זה.
מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות).
2
להכנת הרוטב: מחממים בסיר קטן את החלב, וממיסים בו את החמאה. מוסיפים לאט ותוך בחישה את הקמח והחלבונים, ומקפידים שלא ייווצרו גושים. מערבבים לקבלת רוטב סמיך..
3
יוצקים את הרוטב על הקנלוני, זורים מעל גבינה מגורדת, ואופים כ- 25 דקות, עד שהרוטב ישחים..