לןגן

עוגת גבינה

מאת: פרידה שירזי, פורסם: 28/05/2016 | 13:05
עוגת גבינה

תקציר המתכון: מתכון קל לעוגת גבינה חלבי לחג השבועות

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקחת קערה גדולה ולשים 750 גרם גבינה לבנה . שמנת חמוצה , וניל . קונפלור , קמח, חצי שקית אינסטנג פודינג וניל ולבחוש עד שהכל מתאחד.

  2. להקציץ בנפרד את החלבונים עם כוס סוכר ואת החלמון להוסיף לתערובת של הגבינות.

  3. לאחר ההקצפה של החלבונים לאחד הכל בקערה אחת בהדרגה ולבחוש.

  4. להדליק תנור לחום של 200 מעלות עד שהתנור חם.

  5. לשפוך את התערובת העוגה לתבנית ולהכניס לתנור

  6. להשאיר על חום של 200 כ-10 דקות ולאחר מכן להעביר לחום של 150 כ- שעה

  7. לאחר מכן לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה לעוד שעה בתוך התנור

  8. תהנו ובתאבון וחג שמח!