הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלחמם תנור 150 מעלות. תבנית קפיצית 22.
בסיס: 2 כוסות פירורי ביסקויט, כף קקאו מנופה,2 כפות אבקת סוכר,100 גרם חמאה מומסת. הכנה: לשמן תבנית, מניחים ניר אפיה בתחתית התבנית. מערבבים בקערה את חומרי הבסיס לתערובת פירורית אחידה, משטחים על ניר האפיה בתבנית. ומכניסים למקרר..
מלית: 750 גרם גבינה 9%, 1 גביע שמנת חמוצה, כוס סוכר, 3 כפות קורנפלור, כפית תמצית וניל, מערבבים את כל חומרי המלית לתערובת אחידה טורפים 4 ביצים ומוסיפים לתערובת הגבינות. מחלקים את התערובת ל 2 קערות. ממיסים 200 גרם שוקולד מריר ומוסיפים לקערה אחת ומערבבים היטב. יוצקים על הבסיס כוס מתערובת הלבנה למרכז התבנית, ולאחר מכן יוצקים כוס מתערובת השוקולד במרכז התבנית, וכך חוזרים על אותן פעולות עד לסיום הבלילות. מכניסים לתנור אפיה למשך שעה ורבע. מוציאים מהנור ומצננים בתבנית לחלוטין..
בהצלחההה..