לבצק שמים במיקסר את החלבונים , 60 גרם סוכר מקציפים חמש דקות לקצף יציב מורידים מהירות לנמוך ואז מוסיפים את 60 גרם קמח יחד עם החלמונים מערבבים עד לתערובת אחידה , שמים בחום תנור 160 מעלות עד להשכמה של הבצק , והבצק אמור להיות נוזלי ברינג לא להילחץ ,.
2
לוקחים את השמנת מתוקה 500 גרם מקציפים עם 3 כפות סוכר למהירות גבוהה לשמנת יציבה מאד.
3
בקערה נפרדת שמים גבינה יחד עם 180 גרם סוכר מערבבים עד להמסת הסוכר בגבינה , מוסיפים את הג׳לטין מערבבים לאיחוד טוב , ושמים את הגבינות בעירבוב יחד עם השמנת שהקפצנו בעירבוב קיפול עדין לאחר שהתערובת אחידה שמים על תחתית הבצק ברינג מסדרים ישר ויציב ולמקרר לפחות חמש שעות.
4
לאחר שהגבינות יציבות לוקחים את קופסאת האוכמניות ושמים על הגבינה מסדרים ישר ושוב למקרר לייצב את העוגה לפחות לעוד שעתיים בהצלחה ובתיאבון.
5
הכנת הג׳לטין
28 גרם ג׳לטין בתוך קערת זכוכית עם 130 מ״ל מים קרים מערבבים טוב ושמים בצד ל20 דקות , לאחר עשרים דקות שמים בתוך סיר עם מים את הקערה של הג׳לטין ובעדינות מערבבים כ 10 שניות התערובת אמורה להיות נוזלית ושימו לב הגבינות אמורות להיות בטמפרטורה של החדר וכנל הג׳לטין אמור להיות בטמפרטורה לא רותחת אלא טמפרטורה שווה לגבינות ורק אז שמים את הג׳לטין בגבינות.
1
לבצק שמים במיקסר את החלבונים , 60 גרם סוכר מקציפים חמש דקות לקצף יציב מורידים מהירות לנמוך ואז מוסיפים את 60 גרם קמח יחד עם החלמונים מערבבים עד לתערובת אחידה , שמים בחום תנור 160 מעלות עד להשכמה של הבצק , והבצק אמור להיות נוזלי ברינג לא להילחץ ,.
2
לוקחים את השמנת מתוקה 500 גרם מקציפים עם 3 כפות סוכר למהירות גבוהה לשמנת יציבה מאד.
3
בקערה נפרדת שמים גבינה יחד עם 180 גרם סוכר מערבבים עד להמסת הסוכר בגבינה , מוסיפים את הג׳לטין מערבבים לאיחוד טוב , ושמים את הגבינות בעירבוב יחד עם השמנת שהקפצנו בעירבוב קיפול עדין לאחר שהתערובת אחידה שמים על תחתית הבצק ברינג מסדרים ישר ויציב ולמקרר לפחות חמש שעות.
4
לאחר שהגבינות יציבות לוקחים את קופסאת האוכמניות ושמים על הגבינה מסדרים ישר ושוב למקרר לייצב את העוגה לפחות לעוד שעתיים בהצלחה ובתיאבון.
5
הכנת הג׳לטין
28 גרם ג׳לטין בתוך קערת זכוכית עם 130 מ״ל מים קרים מערבבים טוב ושמים בצד ל20 דקות , לאחר עשרים דקות שמים בתוך סיר עם מים את הקערה של הג׳לטין ובעדינות מערבבים כ 10 שניות התערובת אמורה להיות נוזלית ושימו לב הגבינות אמורות להיות בטמפרטורה של החדר וכנל הג׳לטין אמור להיות בטמפרטורה לא רותחת אלא טמפרטורה שווה לגבינות ורק אז שמים את הג׳לטין בגבינות.