להקציף את שמנת מתוקה החלב עם האינסטנט פודינג והסוכר עד לקבלת קצפת קשה. להוסיף את הגבינות ולהמשיך להקציף עוד דקה..
2
לטבול בסקויטים לשניה אחת בתוך חלב
למרוח עם מרית את הבלילה על כל ביסקויט ולהצמיד בתוך תבנית קפיצית 24 / 22, וכך להמשיך עד סיום הביסקויטים.
את שארית הבלילה למרוח על העוגה..
3
הקצפתי אינסטנט פודינג בטעם ריבת חלב, שמנת מתוקה וחצי כוס חלב ומרחתי את הקרם על העוגה.
לכסות עם נייר כסף ולהכניס למקרר להתייצבות לילה שלם.
1
להקציף את שמנת מתוקה החלב עם האינסטנט פודינג והסוכר עד לקבלת קצפת קשה. להוסיף את הגבינות ולהמשיך להקציף עוד דקה..
2
לטבול בסקויטים לשניה אחת בתוך חלב
למרוח עם מרית את הבלילה על כל ביסקויט ולהצמיד בתוך תבנית קפיצית 24 / 22, וכך להמשיך עד סיום הביסקויטים.
את שארית הבלילה למרוח על העוגה..
3
הקצפתי אינסטנט פודינג בטעם ריבת חלב, שמנת מתוקה וחצי כוס חלב ומרחתי את הקרם על העוגה.
לכסות עם נייר כסף ולהכניס למקרר להתייצבות לילה שלם.