להפריד את הביצים. להקציף את החלבון עם חצי כוס סוכר.
להעביר לקערה נפרדת את הגבינות יחד עם החלמון והפודינג, חצי הסוכר שנשאר וגרידת לימון להוסיף 3 כפות גדושות של קמח לערבב היטב ולקפל פנימה את החלבונים בעדינות..
2
להעביר לסיר ג'חנון ולהכניס לתנור על 200 מעלות ל20 דקות ואז להוריד טמפרטורה ל150 למשך שעה. אחרי שעובר הזמן לא לפתוח את התנור למשך חצי שעה.
טיפ קטן וידוע* לשים קערת מים מתחת לעוגה, האדים שומרים על שלמות העוגה..
3
להכנת הגנאש שוקולד, שוברים שוקולד חלב לקוביות (אפשר לקנות מטבעות שוקולד בחנויות מתמחות). מחממים שמנת בסיר בינוני על אש בינונית - עד שנוצרות בועיות קטנטנות. בוחשים מדי פעם – משגיחים שהשמנת לא ממש תרתח. מכבים את האש. מוסיפים את קוביות השוקולד לשמנת החמה ומיד מתחילים לבחוש, עד לקבלת קרם סמיך, בעל צבע אחיד. אם רוצים להוסיף חמאה: חותכים לקוביות, מוסיפים לסיר, ובוחשים עד שמתאחד..
4
תהנו ותראו לנו איך יצא.. היא מושלמת!!.
1
להפריד את הביצים. להקציף את החלבון עם חצי כוס סוכר.
להעביר לקערה נפרדת את הגבינות יחד עם החלמון והפודינג, חצי הסוכר שנשאר וגרידת לימון להוסיף 3 כפות גדושות של קמח לערבב היטב ולקפל פנימה את החלבונים בעדינות..
2
להעביר לסיר ג'חנון ולהכניס לתנור על 200 מעלות ל20 דקות ואז להוריד טמפרטורה ל150 למשך שעה. אחרי שעובר הזמן לא לפתוח את התנור למשך חצי שעה.
טיפ קטן וידוע* לשים קערת מים מתחת לעוגה, האדים שומרים על שלמות העוגה..
3
להכנת הגנאש שוקולד, שוברים שוקולד חלב לקוביות (אפשר לקנות מטבעות שוקולד בחנויות מתמחות). מחממים שמנת בסיר בינוני על אש בינונית - עד שנוצרות בועיות קטנטנות. בוחשים מדי פעם – משגיחים שהשמנת לא ממש תרתח. מכבים את האש. מוסיפים את קוביות השוקולד לשמנת החמה ומיד מתחילים לבחוש, עד לקבלת קרם סמיך, בעל צבע אחיד. אם רוצים להוסיף חמאה: חותכים לקוביות, מוסיפים לסיר, ובוחשים עד שמתאחד..