הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהעוגה קרה שמשלבת גם גבינה וגם שוקולד שמקפיאים ואוכלים כמו גלידה. מנצחת וטעימה ומתאימה כקינוח מרשים.
מניחים ביסקוויטים בטעם שוקולד בתחתית שתי תבניות אינגליש קייק ארוכות. מקציפים את מוס הגבינה לקצפת יציבה. מחלקים ל-2 הפסים, מרפדים בעוד שכבת ביסקוויטים. מקציפים את חומרי קציפת השוקולד פרט לשוקולד המומס לקצפת יציבה, מקפלים את השוקולד המומס עד קבלת תערובת אחידה ומחלקים ל-2 הפסים. ממיסים בבאן מארי/מיקרו את חומרי הציפוי ליצירת גנאש חלק. מצפים את שתי הפסים בצורה שווה. מקפיאים מינימום 5 שעות, מפזרים פירורי אגוזי פקאן קצוצים ופורסים לפרוסות. ומגישים..