לןגן

עוגת גלידה גבינה ושוקולד מנצחת

מאת: Arava Shlush, פורסם: 17/05/2016 | 23:20
עוגת גלידה גבינה ושוקולד מנצחת

תקציר המתכון: עוגה קרה שמשלבת גם גבינה וגם שוקולד שמקפיאים ואוכלים כמו גלידה. מנצחת וטעימה ומתאימה כקינוח מרשים.

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לתחתית

למוס גבינה

למוס שוקולד

לציפוי גנאש שוקולד מריר

לקישוט

אופן הכנה

  1. מניחים ביסקוויטים בטעם שוקולד בתחתית שתי תבניות אינגליש קייק ארוכות. מקציפים את מוס הגבינה לקצפת יציבה. מחלקים ל-2 הפסים, מרפדים בעוד שכבת ביסקוויטים. מקציפים את חומרי קציפת השוקולד פרט לשוקולד המומס לקצפת יציבה, מקפלים את השוקולד המומס עד קבלת תערובת אחידה ומחלקים ל-2 הפסים. ממיסים בבאן מארי/מיקרו את חומרי הציפוי ליצירת גנאש חלק. מצפים את שתי הפסים בצורה שווה. מקפיאים מינימום 5 שעות, מפזרים פירורי אגוזי פקאן קצוצים ופורסים לפרוסות. ומגישים.