תקציר המתכון: עוגה קרה שמשלבת גם גבינה וגם שוקולד שמקפיאים ואוכלים כמו גלידה. מנצחת וטעימה ומתאימה כקינוח מרשים.
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני
מניחים ביסקוויטים בטעם שוקולד בתחתית שתי תבניות אינגליש קייק ארוכות. מקציפים את מוס הגבינה לקצפת יציבה. מחלקים ל-2 הפסים, מרפדים בעוד שכבת ביסקוויטים. מקציפים את חומרי קציפת השוקולד פרט לשוקולד המומס לקצפת יציבה, מקפלים את השוקולד המומס עד קבלת תערובת אחידה ומחלקים ל-2 הפסים. ממיסים בבאן מארי/מיקרו את חומרי הציפוי ליצירת גנאש חלק. מצפים את שתי הפסים בצורה שווה. מקפיאים מינימום 5 שעות, מפזרים פירורי אגוזי פקאן קצוצים ופורסים לפרוסות. ומגישים.