אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

הארוחה החלבית שלנו - ספר מתכונים

8,796
צפיות

רביולי גבינות ברוטב שמנת ובטטה

המתכון של
רביולי גבינות ברוטב שמנת ובטטה

רביולי ביתי במילוי גבינות ברוטב שמנת עם קוביות בטטה צלויות, ואז נכנס להקרמה בתנור.

  • קטגוריהפסטה
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • כף שמן זית
  • קורט פלפל שחור
  • 2 שיניים שום
  • 1 בצל סגול
  • 250 מל' שמנת מתוקה
  • 50 גרם חמאה
  • רוטב שמנת
  • קורט מלח
  • כמה עלים בזיליקום
  • קורט פלפל שחור גרוס
  • בצק פסטה
  • 200 גרם קמח
  • קורט מלח
  • כף שמן זית
  • 2 ביצים
  • מילוי לרביולי
  • 250 גרם גבינת ריקןטה
  • 150 גרם גבינת מוצרלה
  • 150 גרם גבינה צהובה
  • מרכיבים להקרמה
  • 150 גרם גבינה צהובה
  • 50 גרם גבינת פרמזן
  • 1 בטטב
אופן ההכנה
  • 1

    בצק פסטה: במעבד מזון לשים 200 גם קמח עם קורט מלח ולהוסיף בהדרגה 2 ביצים, כף שמן זית. לעבד עד לקבלת בצק וללוש עוד טיפה ביד. לעטוף בניילון נצמד ולקרר חצי שעה..


  • 2

    למילוי הרביולי: לערבב 250 גרם גבינת ריקוטה עם 150 גרם גבינה צהובה ו 150 גרם גבינת מוצרלה, לתבל במעט מלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט..


  • 3

    לרדד במכונת פסטה את הרביולי ולקרוץ עיגולים, לשים מן המילוי ולסגור. לבשל במים רותחים 2-3 דקות.


  • 4

    לרוטב: לטגן בכף שמן ו 50 גרם חמאה בצל סגול ושתי שיני שום קצוצות. להוסיף 250 מיל שמנת מתוקה/לבישול, לתבל במלח, פלפל שחור רגיל וגרוס, מעט אגוז מוסקט וכמה עלי בזיליקום קצוצים, להוסיף רבע כוס חלב ולהביא לרתיחה..


  • 5

    לצלות בתנור קוביות מבטטה אחת עם מעט שמן זית.


  • 6

    בתבנית לשים את הרביולי, קוביות הבטטה והרוטב שמנת, לפזר גבינה צהובה, 50 גרם חמאה ו 50 גרם גבינת פרמזן ולהכניס לתנור לעשר דקות על 180 מעלות.


1

בצק פסטה: במעבד מזון לשים 200 גם קמח עם קורט מלח ולהוסיף בהדרגה 2 ביצים, כף שמן זית. לעבד עד לקבלת בצק וללוש עוד טיפה ביד. לעטוף בניילון נצמד ולקרר חצי שעה..


2

למילוי הרביולי: לערבב 250 גרם גבינת ריקוטה עם 150 גרם גבינה צהובה ו 150 גרם גבינת מוצרלה, לתבל במעט מלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט..


3

לרדד במכונת פסטה את הרביולי ולקרוץ עיגולים, לשים מן המילוי ולסגור. לבשל במים רותחים 2-3 דקות.


4

לרוטב: לטגן בכף שמן ו 50 גרם חמאה בצל סגול ושתי שיני שום קצוצות. להוסיף 250 מיל שמנת מתוקה/לבישול, לתבל במלח, פלפל שחור רגיל וגרוס, מעט אגוז מוסקט וכמה עלי בזיליקום קצוצים, להוסיף רבע כוס חלב ולהביא לרתיחה..


5

לצלות בתנור קוביות מבטטה אחת עם מעט שמן זית.


6

בתבנית לשים את הרביולי, קוביות הבטטה והרוטב שמנת, לפזר גבינה צהובה, 50 גרם חמאה ו 50 גרם גבינת פרמזן ולהכניס לתנור לעשר דקות על 180 מעלות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים