אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

15,491
צפיות

עוגת טירמיסו

המתכון של
עוגת טירמיסו

תכירו... עוגת טירמיסו... וככה היא ניראית מבפנים.... מעדן איטלקי חלומי... אתן לא תבינו איזה מעדן משגע זה עד שלא תכינו!!! אני לא מגזימה... אני אכלתי וניסיתי מספר ווריאציות של טירמיסו ואני חייבת לציין שזו עלתה על כולן!!!!!!!!!

  • קטגוריהעוגות
  • מספר מנות15 מנות
  • זמן הכנה30 דקות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • קטגוריה: עוגות
  • זמן הכנה: 30 דקות
  • כשרות: כשר חלבי
  • מספר מנות: 15 מנות
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 יחידה תצטרכו תבנית פיירקס מלבנית או כל תבנית 32x22 סמ מצרכים: 24-28 עוגיות אצבעות ליידי (העליתי מתכון אתמול והוא גם נמצא בספר מתכונים) או אפשר להשתמש בקנוי
  • לסירופ:
  • 2 כוסות קפה חזק שיהיה חם
  • 2 כפות יין מרסלה או קויניאק או ליקר קלואה
  • 1/4 כוס סוכר דק דק שטחנתן טיפה לא לאבקה
  • לקרם הטירמיסו
  • 6 יחידות חלמונים
  • 1/4 כוס סוכר
  • 2 כפות יין מרסלה
  • 1 1/2 כוסות שמנת מתוקה
  • 1/4 כוס סוכר נוספת
  • 2 כוסות גבינת מסקרפונה 450 גרם בטמפ החדר ( חייב שיהיה בטמפ החדר)
  • 1/4 כוס קקאו לביזוק
אופן ההכנה
  • 1

    להקציף את השמנת מתוקה ל2 דקות על מהירות גבוהה..להוסיף את הסוכר והתמצית וניל ולהקציף לקצף עמיד... לא להקציף יותר מידי אחרת תצא לכן גבינה... להניח בצד.. לא במקרר כל הקרם הוא בטמפ חדר...


  • 2

    לבנתיים על להבה בינונית להניח סיר עם 3-4 סמ גובה מים להביא לרתיחה ולהנמיך על להעבה נמוכה מעל הסיר להניח קערה שהתחתית לא תיגע במים.... להוסיף לקערה את החלמונים 1/4 כוס סוכר ו2 כפות מרסלה להקציף על גבוה 4 דקות או עד שהשליש את עצמו וקיבל צבע בהיר ומרקם סמיך להוריד מהאש.. .


  • 3

    להנמיך את המהירות ולהוסיף את גבינת המסקרפונה בעדינות עד לעירבוב חלק בשלב זה לקפל ב2 הפוגות את השמנת המתוקה שהקצפנו והנחנו בצד.. לא במקרר לקפל עם מרית עד לקבלת קרם אחיד וחלק ולהניח בצד. .


  • 4

    תהליך חיבור העוגה: להניח את התבנית ממולך לטבול עוגיה בסירופ הקפה ל 1-2 שניות ולסדר בתחתית התבנית אחת צפופה לשניה בשכבה אחת למרוח חצי מהקרם מעל בשכבה אחידה... לחזור על אותה פעולה עם שכבה נוספת של עוגיות שטבלתן בסירופ הקפה... למרוח מעל את הקרם הנותר לשטח באופן חלק וישר... לסיים בביזוק אבקת הקקאו באופן שווה... להכניס למקרר ל 2-4 שעות ואז לחתוך...


  • 5

    בתאבון בהצלחה....


  • 6

    טיפ קטן לעוגה ישרה לאחר שהשלמתן את חיבור השכבות וסיימתן עם הקקאו מעל.. לעטוף בנייר אלומיניום ולהכניס למקפיא ל שעה לחתוך ריבועים ולהשאיר בתבנית.. לא לשחרר עד להגשה .


1

להקציף את השמנת מתוקה ל2 דקות על מהירות גבוהה..להוסיף את הסוכר והתמצית וניל ולהקציף לקצף עמיד... לא להקציף יותר מידי אחרת תצא לכן גבינה... להניח בצד.. לא במקרר כל הקרם הוא בטמפ חדר...


2

לבנתיים על להבה בינונית להניח סיר עם 3-4 סמ גובה מים להביא לרתיחה ולהנמיך על להעבה נמוכה מעל הסיר להניח קערה שהתחתית לא תיגע במים.... להוסיף לקערה את החלמונים 1/4 כוס סוכר ו2 כפות מרסלה להקציף על גבוה 4 דקות או עד שהשליש את עצמו וקיבל צבע בהיר ומרקם סמיך להוריד מהאש.. .


3

להנמיך את המהירות ולהוסיף את גבינת המסקרפונה בעדינות עד לעירבוב חלק בשלב זה לקפל ב2 הפוגות את השמנת המתוקה שהקצפנו והנחנו בצד.. לא במקרר לקפל עם מרית עד לקבלת קרם אחיד וחלק ולהניח בצד. .


4

תהליך חיבור העוגה: להניח את התבנית ממולך לטבול עוגיה בסירופ הקפה ל 1-2 שניות ולסדר בתחתית התבנית אחת צפופה לשניה בשכבה אחת למרוח חצי מהקרם מעל בשכבה אחידה... לחזור על אותה פעולה עם שכבה נוספת של עוגיות שטבלתן בסירופ הקפה... למרוח מעל את הקרם הנותר לשטח באופן חלק וישר... לסיים בביזוק אבקת הקקאו באופן שווה... להכניס למקרר ל 2-4 שעות ואז לחתוך...


5

בתאבון בהצלחה....


6

טיפ קטן לעוגה ישרה לאחר שהשלמתן את חיבור השכבות וסיימתן עם הקקאו מעל.. לעטוף בנייר אלומיניום ולהכניס למקפיא ל שעה לחתוך ריבועים ולהשאיר בתבנית.. לא לשחרר עד להגשה .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים