אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • מלית גבינה
  • 1 קג' גבינת ניו-יורק 30% שומן
  • 4 ביצים בטמ' החדר
  • 1 1/4 כוסות סוכר
  • 1 שקית תמצית וניל
  • תחתית
  • 180 גרם ביסקוויטים פתי בר
  • 2 כפות סוכר
  • 100 גר' חמאה
אופן ההכנה
  • 1

    לרסק במערוך את הביסקוויטים.


  • 2

    להמיס את החמאה עם הסוכר במיקרוגל.


  • 3

    לערבב את הביסקוויטים עם החמאה.


  • 4

    לרפד את תבנית האפייה (בגודל 26) עם תערובת הפתי בר ולהכניס למקפיא.


  • 5

    להקציף את הגבינות במהירות בינונית תוך כדי הוספת הסוכר וסוכר הווניל. להמשיך ולהקציף ולהוסיף את הביצים אחת אחרי השנייה.


  • 6

    להוציא את תבנית האפייה מהמקפיא ולשפוך מעל את מלית הגבינה.


  • 7

    בתחתית התנור, לשים על גבי רשת, כלי זכוכית עם מים רותחים.


  • 8

    לאפות כשעה ב-180 מעלות .


1

לרסק במערוך את הביסקוויטים.


2

להמיס את החמאה עם הסוכר במיקרוגל.


3

לערבב את הביסקוויטים עם החמאה.


4

לרפד את תבנית האפייה (בגודל 26) עם תערובת הפתי בר ולהכניס למקפיא.


5

להקציף את הגבינות במהירות בינונית תוך כדי הוספת הסוכר וסוכר הווניל. להמשיך ולהקציף ולהוסיף את הביצים אחת אחרי השנייה.


6

להוציא את תבנית האפייה מהמקפיא ולשפוך מעל את מלית הגבינה.


7

בתחתית התנור, לשים על גבי רשת, כלי זכוכית עם מים רותחים.


8

לאפות כשעה ב-180 מעלות .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים