לשים בקערת מיקסר סוכר 6ביצים ולהקציף 3 דקות לאחר מכן להחליף לוו גיטרה ולהוסיף קמח מנופה , שמנת ,שמן ולערבב עד לאחדות..
2
לקחת תבנית אינגלייש קייק לשמן בתרסיס שמן ולשפות את המסה שעשינו..
3
בקערית לקחת את האגוזים להשאיר אותם שלמים והסוכר החום והקינמון ולערבב לסדר בעדינות על העוגה ולאפות בחום 180 מעלות תנור מחומם מראש בין 40 ל45 דקות. איך שהיא יוצאת לשפוך את הסירופ מייפל לקרר.. ואז להכניס למקרר היא טעימה שהיא גם קרה ..
1
לשים בקערת מיקסר סוכר 6ביצים ולהקציף 3 דקות לאחר מכן להחליף לוו גיטרה ולהוסיף קמח מנופה , שמנת ,שמן ולערבב עד לאחדות..
2
לקחת תבנית אינגלייש קייק לשמן בתרסיס שמן ולשפות את המסה שעשינו..
3
בקערית לקחת את האגוזים להשאיר אותם שלמים והסוכר החום והקינמון ולערבב לסדר בעדינות על העוגה ולאפות בחום 180 מעלות תנור מחומם מראש בין 40 ל45 דקות. איך שהיא יוצאת לשפוך את הסירופ מייפל לקרר.. ואז להכניס למקרר היא טעימה שהיא גם קרה ..