על מנת שהעוגה תצא אוורירית ורכה אני מקציפה את הביצים שלמות כמה שניות, מוסיפה את הסוכר וניל ואת הסוכר בהדרגה, אח"כ מוסיפה את הגבינה וממשיכה להקציף במהירות נמוכה,מתחילה להוסיף חצי מכמות השמן והקמח ושוב את השמן והקמח שנותר, מערבבים היטב לבלילה אחידה..
2
מעבירים ל-2 תבניות אינגלישקייק משומנות - למלא עד לחצי מגובה התבנית-זה תופח באפיה.
3
מפזרים מעל אגוזי מלך קצוצים ומעט קינמון ומכניסים לתנור שחומם מראש ל170 מעלות ואופים משהו כמו חצי שעה 40 דקות או עד שקיסם שנועצים בעוגה יוצא יבש..
4
מוציאים מהתנור ומיד שופכים בנדיבות סירופ מייפל על העוגה..
5
לשמור בקרור..
6
ביום למחרת אפשר לחמם חתיכת עוגה במיקרו לחצי דקה והיא כמו חדשה..
7
לגרסת פרווה:.
8
להחליף את הגבינה בכוס מיץ תפוזים או בקצפת צימחית.
9
בהצלחה ובתאבון..
1
על מנת שהעוגה תצא אוורירית ורכה אני מקציפה את הביצים שלמות כמה שניות, מוסיפה את הסוכר וניל ואת הסוכר בהדרגה, אח"כ מוסיפה את הגבינה וממשיכה להקציף במהירות נמוכה,מתחילה להוסיף חצי מכמות השמן והקמח ושוב את השמן והקמח שנותר, מערבבים היטב לבלילה אחידה..
2
מעבירים ל-2 תבניות אינגלישקייק משומנות - למלא עד לחצי מגובה התבנית-זה תופח באפיה.
3
מפזרים מעל אגוזי מלך קצוצים ומעט קינמון ומכניסים לתנור שחומם מראש ל170 מעלות ואופים משהו כמו חצי שעה 40 דקות או עד שקיסם שנועצים בעוגה יוצא יבש..
4
מוציאים מהתנור ומיד שופכים בנדיבות סירופ מייפל על העוגה..
5
לשמור בקרור..
6
ביום למחרת אפשר לחמם חתיכת עוגה במיקרו לחצי דקה והיא כמו חדשה..