ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
3/4 כוס אגוזי מלך שבורים גס עם סכין חדה
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
מחממים תנור ל-160 מעלות טורבו..
-
2
קוצצים את אגוזי המלך ומערבבים בקערה קטנה עם הסוכר והקינמון.
-
3
בקערה גדולה טורפים את הביצים והסוכר, מוסיפים מיץ תפוזים ושמן, טורפים שנית ואז מצרפים קמח ואבקת אפייה.
-
4
מערבבים רק עד שאין גושים! לא יותר מדי.
-
5
מוזגים את התערובת לשתי תבניות אינגליש קייק משומנות/מרופדות בנייר.
-
6
אופים כ-30 דקות ועד שקיסם יוצא יבש.
-
7
מיד כשהעוגות יוצאות מהתנור יוצקים מעל מייפל לאט לאט לספיגה מקסימלית.
1
מחממים תנור ל-160 מעלות טורבו..
2
קוצצים את אגוזי המלך ומערבבים בקערה קטנה עם הסוכר והקינמון.
3
בקערה גדולה טורפים את הביצים והסוכר, מוסיפים מיץ תפוזים ושמן, טורפים שנית ואז מצרפים קמח ואבקת אפייה.
4
מערבבים רק עד שאין גושים! לא יותר מדי.
5
מוזגים את התערובת לשתי תבניות אינגליש קייק משומנות/מרופדות בנייר.
6
אופים כ-30 דקות ועד שקיסם יוצא יבש.
7
מיד כשהעוגות יוצאות מהתנור יוצקים מעל מייפל לאט לאט לספיגה מקסימלית.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים