אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

9,027
צפיות

עוגת שמרים עם גבינה או כל מילוי

המתכון של
עוגת שמרים עם גבינה או כל מילוי

רכות וטעימות

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 5 כוסות קמח
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 סוכר וניל
  • 1 אבקת אפיה
  • 3 ביצים
  • 200 גרם חמאה
  • מעט גרידת לימון וכפית מיץ לימון
  • 1 שמנת חמוצה
  • מילוי
  • 250 גרם גבינת טוב טעם
  • 250 גרם גבינה לבנה
  • 1/2 קופסה גבינת שמנת
  • 4 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 2 כפות קורנפלור מנופה
  • 2 חלמונים
  • 1/4 כוס סוכר
  • 1 וניל
  • מעט גרידת לימון
  • מילוי קינמון
  • כוס סוכר חום
  • 1 כף קינמון
  • שוקולד
  • נוטלה
  • פתי בר טחון או אגוזים מי שאוהב קצת קינמון
  • מילוי קרם שקדים
  • 1 כוס שקדים בלי קליפה טחון דק
  • 1 כוס אבקת סוכר
  • 1 חלמון
  • 50 גרם חמאה
  • 1 כפית תמצית שקדים
  • 1 כף קורנפלור מנופה
  • מעט גרידת לימון
  • סירופ
  • כוס מים עם חצי כוס סוכר לבשל על הגז
אופן ההכנה
  • 1

    לשים בקערה המיקסר שמרים,סוכר וקמח לערבב מעט,להוסיף את שאר המצרכים וללוש 10 דקות לקבלת בצק רך ונעים .


  • 2

    להתפיח . להוציא אוויר ולהתפיח שוב .


  • 3

    לחלק ל5 כדורים .


  • 4

    הכנת המילוי .


  • 5

    לערבב הכל יחד .


  • 6

    אפשר להכין גביניות או רולדה .


  • 7

    לרולדה .


  • 8

    לרדד למלבן למרוח האמצע מילוי .


  • 9

    לחתוך בצדדים ולקפל כלפי פנים.


  • 10

    אם רוצים גביניות לרדד דק לחתוך לריבועים לשים האמצע מילוי ולקפל .


  • 11

    למרוח ביצה ולאפות בערך חצי שעה עד לקבלת צבע חום יפה .


  • 12

    כשמוכן להגיש עם סירופ להוציא לתת להתקרר ולפזר אבקת סוכר .


  • 13

    קינמון .


  • 14

    לרדד את הבצק למרוח חמאה מומסת או שמן ולפזר את הסוכר עם הקינמון .


  • 15

    לשוקולד .


  • 16

    לרדד .


  • 17

    למרוח שוקולד לפזר מעל אגוזים או פתי בר וקינמון .


  • 18

    קרם שקדים .


  • 19

    לערבב הכל יחד לקבלת קרם .


1

לשים בקערה המיקסר שמרים,סוכר וקמח לערבב מעט,להוסיף את שאר המצרכים וללוש 10 דקות לקבלת בצק רך ונעים .


2

להתפיח . להוציא אוויר ולהתפיח שוב .


3

לחלק ל5 כדורים .


4

הכנת המילוי .


5

לערבב הכל יחד .


6

אפשר להכין גביניות או רולדה .


7

לרולדה .


8

לרדד למלבן למרוח האמצע מילוי .


9

לחתוך בצדדים ולקפל כלפי פנים.


10

אם רוצים גביניות לרדד דק לחתוך לריבועים לשים האמצע מילוי ולקפל .


11

למרוח ביצה ולאפות בערך חצי שעה עד לקבלת צבע חום יפה .


12

כשמוכן להגיש עם סירופ להוציא לתת להתקרר ולפזר אבקת סוכר .


13

קינמון .


14

לרדד את הבצק למרוח חמאה מומסת או שמן ולפזר את הסוכר עם הקינמון .


15

לשוקולד .


16

לרדד .


17

למרוח שוקולד לפזר מעל אגוזים או פתי בר וקינמון .


18

קרם שקדים .


19

לערבב הכל יחד לקבלת קרם .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים