נתחיל בהכנת הבצק ..את כל חומרי הבצק נערבב ביד עד לאיחוד ...ניקח תבנית מלבנית אני השתמשתי בפיירקס זכוכית ...נרסס שמן על התבנית ונניח נייר אפייה נרסס גם על הנייר ספרי שמן ...ניקח את הבצק נהדק היטב בתבנית בגובה אחיד...נאפה בחום 180 מעלות כרבע שעה או עד להזהבה קלה ...נוציא נצנן ונכוון את התנור ל 100 מעלות ....
2
להכנת המרנג ...במהירות גבוהה נקציף את החלבונים עם הסוכר בהדרגה ...עד לקצף חזק מאוד !! .
3
נרפד תבנית בגודל התבנית של הבצק שאפינו בנייר אפייה ..נשטח את המרנג ונכניס לתנור לשעתיים ! חום 100 מעלות ...נוציא נצנן מעט ...נהפוך על מגש את המרנג נסיר את הנייר אפייה בעדינות ...ונשאיר הפוך עד להרכבת העוגה .....
4
להכנת הקרם ...במיקסר נקציף את השמנת מתוקה..האבקת סוכר והנס קפה עד לקצף יציב !! .
5
להרכבת העוגה : .
6
על הבצק האפוי נמרח את הקרם ..על הקרם נניח את המרנג בצים ...וכעת נכין גנש מהיר ונזגג על.
7
המרנג ונשמור במקרר .
8
עוגה טעימה מאודדד בהצלחה אילנית בניזרי ❤.
1
נתחיל בהכנת הבצק ..את כל חומרי הבצק נערבב ביד עד לאיחוד ...ניקח תבנית מלבנית אני השתמשתי בפיירקס זכוכית ...נרסס שמן על התבנית ונניח נייר אפייה נרסס גם על הנייר ספרי שמן ...ניקח את הבצק נהדק היטב בתבנית בגובה אחיד...נאפה בחום 180 מעלות כרבע שעה או עד להזהבה קלה ...נוציא נצנן ונכוון את התנור ל 100 מעלות ....
2
להכנת המרנג ...במהירות גבוהה נקציף את החלבונים עם הסוכר בהדרגה ...עד לקצף חזק מאוד !! .
3
נרפד תבנית בגודל התבנית של הבצק שאפינו בנייר אפייה ..נשטח את המרנג ונכניס לתנור לשעתיים ! חום 100 מעלות ...נוציא נצנן מעט ...נהפוך על מגש את המרנג נסיר את הנייר אפייה בעדינות ...ונשאיר הפוך עד להרכבת העוגה .....
4
להכנת הקרם ...במיקסר נקציף את השמנת מתוקה..האבקת סוכר והנס קפה עד לקצף יציב !! .
5
להרכבת העוגה : .
6
על הבצק האפוי נמרח את הקרם ..על הקרם נניח את המרנג בצים ...וכעת נכין גנש מהיר ונזגג על.