אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

1,293
צפיות

עוגת שוקולד בקשת של צבעים

המתכון של
עוגת שוקולד בקשת של צבעים

עוגת שרק תתענגו עליה ..בקשת של צבעים וללא הפרדת ביצים..(:

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 8 ביצים לא מופרדות
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס קקאו
  • 1 כוס שוקלית
  • 2 וחצי כוסות קמח תופח
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס חלב
  • לגנאש
  • 150 גרם שוקולד מריר
  • חצי כוס שמנת מתוקה
  • הערה לפרווה להמיר את החלב למיץ תפוזים או מים..ואת הגנאש להמיר לשמנת צימחית.
  • אופן ההכנה
אופן ההכנה
  • 1

    להקציף את הביצים כ7 דקות עם סוכר והסוכר וניל( חשוב 7 דקות לא לזלזל😜..


  • 2

    .


  • 3

    לאחר מכן בקערה לערבב את הקמח ,הקקאו ,והשוקולית ולערבב ..


  • 4

    .


  • 5

    ואז ב3 פעמים..לשים בתוך קערת הביצים שהקצפנו פעם מהקמח פעם מהשמן ופעם מהחלב ..ולהמשיך כך..ואז לכבות המיקסר לערבב עם מרית לשמן תבנית מרובעת ולשפוך את כל התערובת השוקולדית.


  • 6

    .ולאפות בחום 180 מעלות בין חצי שעה ל40 דקות( חשוב לפני האפייה לחמם תנור 10 דקות מראש) ..


  • 7

    .


  • 8

    את מצרכי הגנאש לשים בסיר על גז ולערבב עד לסמיכות הרצויה לעשות בעוגה מעט חורים עם קיסם ולשפוך את השוקולד ..ואז עם קורצן ריבוע להתחיל לשחק עם העוגה ( החלק הכי מהנה (: .


1

להקציף את הביצים כ7 דקות עם סוכר והסוכר וניל( חשוב 7 דקות לא לזלזל😜..


2

.


3

לאחר מכן בקערה לערבב את הקמח ,הקקאו ,והשוקולית ולערבב ..


4

.


5

ואז ב3 פעמים..לשים בתוך קערת הביצים שהקצפנו פעם מהקמח פעם מהשמן ופעם מהחלב ..ולהמשיך כך..ואז לכבות המיקסר לערבב עם מרית לשמן תבנית מרובעת ולשפוך את כל התערובת השוקולדית.


6

.ולאפות בחום 180 מעלות בין חצי שעה ל40 דקות( חשוב לפני האפייה לחמם תנור 10 דקות מראש) ..


7

.


8

את מצרכי הגנאש לשים בסיר על גז ולערבב עד לסמיכות הרצויה לעשות בעוגה מעט חורים עם קיסם ולשפוך את השוקולד ..ואז עם קורצן ריבוע להתחיל לשחק עם העוגה ( החלק הכי מהנה (: .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים