ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
הכל בכוס חד פעמי שתיה חמה
-
-
-
-
-
-
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
להכנת הבצק.
-
2
לערבב הכל בקערה לקבלת בצק נעים.
-
3
לחלק את הבצק ל2 .
-
4
לשטח בתבנית חצי מהבצק גם בדפנות של התבנית ולהכניס למקפיא .
-
5
את החצי השני להשאיר כדור ולהכניס למקפיא לשעה .
-
6
להכנת המילית .
-
7
לקלף את התפוחים ולחתוך קוביות קטנות לשים בסיר ולהוסיף סוכר לימון מחמאה או חמאה ולבשל על הגז בערך רבע שעה שהתפוחים יתרכחו מעט.
-
8
להוסיף קינמון, צימוקים, אינסטנט פודינג לערבב ולכבות את הגז ולקרר .
-
9
להוציא את התבנית להוסיף את התפוחים לתבנית להוציא מהמקפיא את כדור הבצק ולגרד בפומפייה ולפזר מעל התפוחים .
-
10
לקחת כף סוכר חום דמררה ולערבב עם רבע כפית קינמון ולפזר מעל העוגה .
-
11
לאפות 180 מעלות בערך שעה עד לקבלת צבע חום יפה לבדוק עם סכין שתצא יבשה .
-
12
להוציא לקרר ולפזר אבקת סוכר .
-
13
בהצלחה .
1
להכנת הבצק.
2
לערבב הכל בקערה לקבלת בצק נעים.
3
לחלק את הבצק ל2 .
4
לשטח בתבנית חצי מהבצק גם בדפנות של התבנית ולהכניס למקפיא .
5
את החצי השני להשאיר כדור ולהכניס למקפיא לשעה .
6
להכנת המילית .
7
לקלף את התפוחים ולחתוך קוביות קטנות לשים בסיר ולהוסיף סוכר לימון מחמאה או חמאה ולבשל על הגז בערך רבע שעה שהתפוחים יתרכחו מעט.
8
להוסיף קינמון, צימוקים, אינסטנט פודינג לערבב ולכבות את הגז ולקרר .
9
להוציא את התבנית להוסיף את התפוחים לתבנית להוציא מהמקפיא את כדור הבצק ולגרד בפומפייה ולפזר מעל התפוחים .
10
לקחת כף סוכר חום דמררה ולערבב עם רבע כפית קינמון ולפזר מעל העוגה .
11
לאפות 180 מעלות בערך שעה עד לקבלת צבע חום יפה לבדוק עם סכין שתצא יבשה .
12
להוציא לקרר ולפזר אבקת סוכר .
13
בהצלחה .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים