ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
.
-
2
1) שוטפים היטב את האורז ומסננים.
-
3
2) שמים 4 כוסות מים על הגז עד סף רתיחה ומכניסים את האורז ל 4 דקות לאחר מכן מסננים.
-
4
3)שמים את החלב על סף רתיחה מכניסים את האורז גרידת לימון וגרידת תפוז ומבשלים כ 30 דקות תוך כדי ערבוב.
-
5
.
-
6
4) אחרי 30 דק מוסיפים את הסוכר וסוכר וניל וממשיכים לבשל.
-
7
כ 5 דק.
-
8
5)מכבים את הגז ומוסיפים את החלמונים מערבבים היטב .
-
9
מחזירים על הגז ומבשלים לעוד דקה תוך כדי ערבוב ולא יותר מדקה.
-
10
.
-
11
6) שופכים את הצימוקים לכוס ומוסיפים את המים הרותחים ושמים בצד ל 10 דקות מסננים.
-
12
ומוסיפים אותם לאורז.
-
13
.
-
14
7)הכנת הכרמל:.
-
15
שמים בקערה את הסוכר והמים ומכניסים מיקרוגל.
-
16
ל 5 דקות.
-
17
.
-
18
8)שופכים את הכרמל לתבנית מסובבים את התבנית עד שכולו מצופה בכרמל.
-
19
9)שופכים את האורז מעל מיירים ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ40 דקות ומכניסים ליקרור לכמה שעות .
-
20
10) איך מחלצים :.
-
21
שמים צלחת מעל התבנית .
-
22
והופכים שופכים מייפל מעל .
-
23
ואפשר להגיש .
-
24
בתאבון .
-
25
😋😋😋😋.
1
.
2
1) שוטפים היטב את האורז ומסננים.
3
2) שמים 4 כוסות מים על הגז עד סף רתיחה ומכניסים את האורז ל 4 דקות לאחר מכן מסננים.
4
3)שמים את החלב על סף רתיחה מכניסים את האורז גרידת לימון וגרידת תפוז ומבשלים כ 30 דקות תוך כדי ערבוב.
5
.
6
4) אחרי 30 דק מוסיפים את הסוכר וסוכר וניל וממשיכים לבשל.
7
כ 5 דק.
8
5)מכבים את הגז ומוסיפים את החלמונים מערבבים היטב .
9
מחזירים על הגז ומבשלים לעוד דקה תוך כדי ערבוב ולא יותר מדקה.
10
.
11
6) שופכים את הצימוקים לכוס ומוסיפים את המים הרותחים ושמים בצד ל 10 דקות מסננים.
12
ומוסיפים אותם לאורז.
13
.
14
7)הכנת הכרמל:.
15
שמים בקערה את הסוכר והמים ומכניסים מיקרוגל.
16
ל 5 דקות.
17
.
18
8)שופכים את הכרמל לתבנית מסובבים את התבנית עד שכולו מצופה בכרמל.
19
9)שופכים את האורז מעל מיירים ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ40 דקות ומכניסים ליקרור לכמה שעות .
20
10) איך מחלצים :.
21
שמים צלחת מעל התבנית .
22
והופכים שופכים מייפל מעל .
23
ואפשר להגיש .
24
בתאבון .
25
😋😋😋😋.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים