לןגן

פאי תפוחים

מאת: שרה יוסף, פורסם: 17/10/2018 | 19:11
פאי תפוחים

תקציר המתכון: עם ריח וטעם משגע

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכנת הבצק

  2. לערבב הכל בקערה לקבלת בצק נעים

  3. לחלק את הבצק ל2

  4. לשטח בתבנית חצי מהבצק גם בדפנות של התבנית ולהכניס למקפיא

  5. את החצי השני להשאיר כדור ולהכניס למקפיא לשעה

  6. להכנת המילית

  7. לקלף את התפוחים ולחתוך קוביות קטנות לשים בסיר ולהוסיף סוכר לימון מחמאה או חמאה ולבשל על הגז בערך רבע שעה שהתפוחים יתרכחו מעט

  8. להוסיף קינמון, צימוקים, אינסטנט פודינג לערבב ולכבות את הגז ולקרר

  9. להוציא את התבנית להוסיף את התפוחים לתבנית להוציא מהמקפיא את כדור הבצק ולגרד בפומפייה ולפזר מעל התפוחים

  10. לקחת כף סוכר חום דמררה ולערבב עם רבע כפית קינמון ולפזר מעל העוגה

  11. לאפות 180 מעלות בערך שעה עד לקבלת צבע חום יפה לבדוק עם סכין שתצא יבשה

  12. להוציא לקרר ולפזר אבקת סוכר

  13. בהצלחה