לשים בסיר עם חצי כוס מים וחצי כוס סוכר דמררה ולבשל כמה דקות כשרותח לכבות את הגז להוסיף כפית קינמון לערבב ולקרר מעט.
3
להקציף ביצים שלמות עם 3/4 כוס סוכר לקצף תפוח להנמיח את מהירות המיקסר ולהוסיף כוס שמן להמשיך להקציף ולהוסיף קמח ואבקת אפיה אגוזים וצימוקים ולהוסיף את התפוחים לערבב .
4
לשמן תבנית מעט בתחתית לפזר מעל מעט סוכר ומסביב לשים נייר אפיה להוסיף את הבלילה ולאפות 180 מעלות 45 דקות .
5
כשמוכן להוציא לקרר מעט ואז להפוך על צלחת לפזר אבקת סוכר .
6
אפשר בסיר פלא או תבנית24.
7
הכל בכוס חד פעמי קר 200 מ"ל.
1
לחתוך את התפוחים עם הקליפה לקוביות קטנות .
2
לשים בסיר עם חצי כוס מים וחצי כוס סוכר דמררה ולבשל כמה דקות כשרותח לכבות את הגז להוסיף כפית קינמון לערבב ולקרר מעט.
3
להקציף ביצים שלמות עם 3/4 כוס סוכר לקצף תפוח להנמיח את מהירות המיקסר ולהוסיף כוס שמן להמשיך להקציף ולהוסיף קמח ואבקת אפיה אגוזים וצימוקים ולהוסיף את התפוחים לערבב .
4
לשמן תבנית מעט בתחתית לפזר מעל מעט סוכר ומסביב לשים נייר אפיה להוסיף את הבלילה ולאפות 180 מעלות 45 דקות .
5
כשמוכן להוציא לקרר מעט ואז להפוך על צלחת לפזר אבקת סוכר .