לןגן

עוגת תפוחים

מאת: שרה יוסף, פורסם: 12/11/2017 | 10:41
עוגת תפוחים

תקציר המתכון: רכה וטעימה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך את התפוחים עם הקליפה לקוביות קטנות

  2. לשים בסיר עם חצי כוס מים וחצי כוס סוכר דמררה ולבשל כמה דקות כשרותח לכבות את הגז להוסיף כפית קינמון לערבב ולקרר מעט

  3. להקציף ביצים שלמות עם 3/4 כוס סוכר לקצף תפוח להנמיח את מהירות המיקסר ולהוסיף כוס שמן להמשיך להקציף ולהוסיף קמח ואבקת אפיה אגוזים וצימוקים ולהוסיף את התפוחים לערבב

  4. לשמן תבנית מעט בתחתית לפזר מעל מעט סוכר ומסביב לשים נייר אפיה להוסיף את הבלילה ולאפות 180 מעלות 45 דקות

  5. כשמוכן להוציא לקרר מעט ואז להפוך על צלחת לפזר אבקת סוכר

  6. אפשר בסיר פלא או תבנית24

  7. הכל בכוס חד פעמי קר 200 מ"ל