ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
מתכון 📋מהמזנון הפרטי שלי🏠
-
עוגת תפוזים במילוי וציפוי גנאש שוקולד מריר
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
אופן ההכנה .
-
2
1) מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר עד ליציבות.
-
3
2) בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים עם השמן והמיצים, מכניסים אותם לחלבונים בתנועת קיפול .
-
4
3) ללא מיקסר מכניסים את הקמח יחד עם אבקת אפייה בהדרגה עד שאין גושים.
-
5
4)שופכים את הבלילה לתבנית עם חור באמצע משומנת לקוטר 24 ס"מ.
-
6
אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות 🎚 כל 35 דק⏲מקררים את העוגה לגמרי❄וחותכים אותה ל 3 עם מסור לעוגות או סכין חדה🔪.
-
7
5)הכנת הגנאש.
-
8
שמים על הגז 🎛את השמנת המתוקה עד סף רתיחה , מכניסים את השוקולד ,🍫🍫 ממתינים דק⏲מערבבים עד לקבל גנאש חלק ומבריק.
-
9
6) מורחים על חלק אחת ומכסים ושוב מורחים ומכסים ולבסוף שופכים את שאר הגנאש , מזלפים קצת ריבת חלב ומפזרים קוקוס בצדדים.
-
10
קישוטים כל אחד עם הרעיונות שלו השמיים הם הגבול .
-
11
בהצלחה .
1
אופן ההכנה .
2
1) מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר עד ליציבות.
3
2) בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים עם השמן והמיצים, מכניסים אותם לחלבונים בתנועת קיפול .
4
3) ללא מיקסר מכניסים את הקמח יחד עם אבקת אפייה בהדרגה עד שאין גושים.
5
4)שופכים את הבלילה לתבנית עם חור באמצע משומנת לקוטר 24 ס"מ.
6
אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות 🎚 כל 35 דק⏲מקררים את העוגה לגמרי❄וחותכים אותה ל 3 עם מסור לעוגות או סכין חדה🔪.
7
5)הכנת הגנאש.
8
שמים על הגז 🎛את השמנת המתוקה עד סף רתיחה , מכניסים את השוקולד ,🍫🍫 ממתינים דק⏲מערבבים עד לקבל גנאש חלק ומבריק.
9
6) מורחים על חלק אחת ומכסים ושוב מורחים ומכסים ולבסוף שופכים את שאר הגנאש , מזלפים קצת ריבת חלב ומפזרים קוקוס בצדדים.
10
קישוטים כל אחד עם הרעיונות שלו השמיים הם הגבול .
11
בהצלחה .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים