אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

2,394
צפיות

עוגת תפוזים במילוי וציפוי גנאש שוקולד מריר

המתכון של
עוגת תפוזים במילוי וציפוי גנאש שוקולד מריר

שילוב נהדר

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • מתכון 📋מהמזנון הפרטי שלי🏠
  • עוגת תפוזים במילוי וציפוי גנאש שוקולד מריר
  • מצרכים הדרושים
  • 6 ביצים מופרדות
  • 2 וחצי כוסות קמח
  • 1 כוס סוכר
  • 1/2 כוס שמן
  • 1 אבקת אפיה
  • גרידת מלימון 1🍋
  • גרידת מתפוז 1🍊
  • מיץ מחצי לימון 🍋
  • מיץ מתפוז 1🍊
  • מצרכים לגנאש
  • 1 שמנת מתוקה
  • 250 גרם שוקולד מריר🍫
אופן ההכנה
  • 1

    אופן ההכנה .


  • 2

    1) מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר עד ליציבות.


  • 3

    2) בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים עם השמן והמיצים, מכניסים אותם לחלבונים בתנועת קיפול .


  • 4

    3) ללא מיקסר מכניסים את הקמח יחד עם אבקת אפייה בהדרגה עד שאין גושים.


  • 5

    4)שופכים את הבלילה לתבנית עם חור באמצע משומנת לקוטר 24 ס"מ.


  • 6

    אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות 🎚 כל 35 דק⏲מקררים את העוגה לגמרי❄וחותכים אותה ל 3 עם מסור לעוגות או סכין חדה🔪.


  • 7

    5)הכנת הגנאש.


  • 8

    שמים על הגז 🎛את השמנת המתוקה עד סף רתיחה , מכניסים את השוקולד ,🍫🍫 ממתינים דק⏲מערבבים עד לקבל גנאש חלק ומבריק.


  • 9

    6) מורחים על חלק אחת ומכסים ושוב מורחים ומכסים ולבסוף שופכים את שאר הגנאש , מזלפים קצת ריבת חלב ומפזרים קוקוס בצדדים.


  • 10

    קישוטים כל אחד עם הרעיונות שלו השמיים הם הגבול .


  • 11

    בהצלחה .


1

אופן ההכנה .


2

1) מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר עד ליציבות.


3

2) בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים עם השמן והמיצים, מכניסים אותם לחלבונים בתנועת קיפול .


4

3) ללא מיקסר מכניסים את הקמח יחד עם אבקת אפייה בהדרגה עד שאין גושים.


5

4)שופכים את הבלילה לתבנית עם חור באמצע משומנת לקוטר 24 ס"מ.


6

אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות 🎚 כל 35 דק⏲מקררים את העוגה לגמרי❄וחותכים אותה ל 3 עם מסור לעוגות או סכין חדה🔪.


7

5)הכנת הגנאש.


8

שמים על הגז 🎛את השמנת המתוקה עד סף רתיחה , מכניסים את השוקולד ,🍫🍫 ממתינים דק⏲מערבבים עד לקבל גנאש חלק ומבריק.


9

6) מורחים על חלק אחת ומכסים ושוב מורחים ומכסים ולבסוף שופכים את שאר הגנאש , מזלפים קצת ריבת חלב ומפזרים קוקוס בצדדים.


10

קישוטים כל אחד עם הרעיונות שלו השמיים הם הגבול .


11

בהצלחה .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים