לןגן

עוגת תפוזים במילוי וציפוי גנאש שוקולד מריר

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 28/01/2017 | 06:16
עוגת תפוזים במילוי וציפוי גנאש שוקולד מריר

תקציר המתכון: שילוב נהדר

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה

  2. 1) מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר עד ליציבות

  3. 2) בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים עם השמן והמיצים, מכניסים אותם לחלבונים בתנועת קיפול

  4. 3) ללא מיקסר מכניסים את הקמח יחד עם אבקת אפייה בהדרגה עד שאין גושים

  5. 4)שופכים את הבלילה לתבנית עם חור באמצע משומנת לקוטר 24 ס"מ

  6. אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות 🎚 כל 35 דק⏲מקררים את העוגה לגמרי❄וחותכים אותה ל 3 עם מסור לעוגות או סכין חדה🔪

  7. 5)הכנת הגנאש

  8. שמים על הגז 🎛את השמנת המתוקה עד סף רתיחה , מכניסים את השוקולד ,🍫🍫 ממתינים דק⏲מערבבים עד לקבל גנאש חלק ומבריק

  9. 6) מורחים על חלק אחת ומכסים ושוב מורחים ומכסים ולבסוף שופכים את שאר הגנאש , מזלפים קצת ריבת חלב ומפזרים קוקוס בצדדים

  10. קישוטים כל אחד עם הרעיונות שלו השמיים הם הגבול

  11. בהצלחה